Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Küsimus rinnahoidja kohta
 
Algaja treeningul 17. mai 2022, kl 19.17
Minu küsimus on veitz kummaline, aga pole hullu, keegi ju ei tea/tunne mind, seega on hea ka tobedaid küsimusi küsida :D
Olen vanem naine ja kusagil trennides varem käinud pole, aga nüüd tegin sellise sammu, et proovisin. Probleem selline, et rinnalihased lõtvunud ja kui hüppan või jooksen, siis ka rinnad hüppavad ja see pole üldse mõnus tunne. Kuigi nad pole mul suured .Nooremana sellist probleemi polnud, et oleks ebamugav olnud.
Küsingi siin naiste käest, et millist rinnahoidjat kanda, et rinnad paigal oleksid? Olen vaadanud spordipoodidesse, aga mul on vähe usku, et sealt ostes täidavad nad just seda eesmärki... või siiski, et siis peaksin hästi kitsa vaatama ja sel juhul olen ma täitsa lame :).

Tänud, kes viitsivad normaalseid vastuseid kirjutada.
 
Hm.. 30. mai 2022, kl 22.30
No ikka spordirinnahoidja on see, mida sul vaja on. Aga see peab olema paras ja hästi istuma. Kui ei taha palju kulutada, siis vt H&M või Sportsdirect.
 
Algaja treeningul 06. juuni 2022, kl 11.00
proovin vaatata sinna...
 
Kodanik 22. juuli 2022, kl 22.29
Kasutan Shock absorberit. Kõik on paigal ja ei tee lamedaks. On rinnahoidja kujuga. Mina tellisin netist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!