Aianurk
Liigne muru niitmine
vihane 17. juuli 2007, kl 14.25 |
Häirib pidev liigne muru niitmine, küll siin ja seal . Võiks olla ka mingi vaba hingamise päev.
Meil müüdavad niidukid ületavad müradetsibelle. Miks krt midagi ette ei võeta.
Niitjad ise kõrva klappidega, kas ümberkaudsed maja elanikud peaksid ka troppide ja klappidega samal ajal olema. Täiesti korralagedus .
Konkreetsel juhul naabrid penskarid ja niidavad oma uue plärakastiga mitu korda nädalas.
Meil müüdavad niidukid ületavad müradetsibelle. Miks krt midagi ette ei võeta.
Niitjad ise kõrva klappidega, kas ümberkaudsed maja elanikud peaksid ka troppide ja klappidega samal ajal olema. Täiesti korralagedus .
Konkreetsel juhul naabrid penskarid ja niidavad oma uue plärakastiga mitu korda nädalas.
ohoo 17. juuli 2007, kl 14.29 |
kah häiritud 17. juuli 2007, kl 14.53 |
Nõmmekas 17. juuli 2007, kl 15.06 |
Prukk Lõugan 17. juuli 2007, kl 16.34 |
muruniiduk 17. juuli 2007, kl 17.52 |
muruniiduki mürin on ju nii tavaline suvel juba nagu vanasti oli rohutirtsude sirin uveõhtul...olge sallivamad...teie haukuv koer või kisavad lapsed või üürgav makk jne häirivad võibolla teie naabreid - sellele ei ole mõelnud?
ja millal seda muru siis ikka niita kui suvel ja nädalavahetustel, muidu ei ole ju lihtsalt aega..
ja millal seda muru siis ikka niita kui suvel ja nädalavahetustel, muidu ei ole ju lihtsalt aega..
krt 17. juuli 2007, kl 18.51 |
Liis 17. juuli 2007, kl 19.39 |
minni 17. juuli 2007, kl 20.29 |
kas tõesti muru kahe päevaga kasvab... muidugi kui ta ikka muru on?? ehh, mul endal ka kunagi sellise maniakaalse kalduvusega naabrid olnud. aga õnneks meie linnakeses siuke kord, et pühapäeviti kõiksugune müra keelatud ja kuna keeld tuli kirikuisade eestvedamisel, siis ametlikult on lubatud aind kirikukella kolin. vott. a ega seepärast elu veel elamata jää:) ja küllap pimedamatel aegadel jääb vaikusefännidel rohkem aega vaikust nautida, a nii pikalt pole nüüd ka vaja ette mõelda:)
kat 17. juuli 2007, kl 21.37 |
tean, et mõnedes maades on muruniitmiseks kindlad nädalapäevad ja kellaajad. nädalavahetustel ja õhtuti on vaikus. tööinimesed peavad puhata saama. selle peale, et õus makki või raadiot kuulata ei tule seal keegi ja koerad on kasvataud ka mittehaukuvateks.
ei tea, millal me nii kaugele areneme?
ei tea, millal me nii kaugele areneme?
kat 17. juuli 2007, kl 22.13 |
Autor: muruniiduk
Aeg: 07-17-07 17:52
"...olge sallivamad..." - meil Eestis on see nihkes: ollakse sallivad teisi härivate (lärmi) suhtes ja ei olda sallivad selle suhtes, mis tegelikult ei tohiks teisi puudutada (nt. riietus, välimus). arenenud maades on see vastupidi.
"ja millal seda muru siis ikka niita kui suvel ja nädalavahetustel, muidu ei ole ju lihtsalt aega.." kui endal pole aega, siis las naabripoiss niidab väiksese taskuraha eest - nii see mujal maailmas käib.
Aeg: 07-17-07 17:52
"...olge sallivamad..." - meil Eestis on see nihkes: ollakse sallivad teisi härivate (lärmi) suhtes ja ei olda sallivad selle suhtes, mis tegelikult ei tohiks teisi puudutada (nt. riietus, välimus). arenenud maades on see vastupidi.
"ja millal seda muru siis ikka niita kui suvel ja nädalavahetustel, muidu ei ole ju lihtsalt aega.." kui endal pole aega, siis las naabripoiss niidab väiksese taskuraha eest - nii see mujal maailmas käib.
minni 17. juuli 2007, kl 22.13 |
kat 17. juuli 2007, kl 22.17 |
Tore 18. juuli 2007, kl 08.50 |
mari 18. juuli 2007, kl 09.14 |
meie naaber 18. juuli 2007, kl 09.24 |
ka niidab maniakaalselt oma muru 2 korda nädalas. Kõige hullem - laupäeva hommikul pool üheksa kukub juba jooksma oma masinaga. Ma tahaks ka nädalavahetusel kauem magada aga... viha teeb. Kuidas inimene ise aru ei saa, et võiks teiste naabritega ka arvestada. Tuleb vist reede õhtul kell 22 niitma hakata - las ta magab siis selle surina saatel, mine tea, ehk lõikan hekkigi masinaga pärast niitmist...
naabrimutt 18. juuli 2007, kl 10.05 |
Ma ei saa aru inimsestest, kes siin anonüümselt kaeblevad.
Issand küll, kas teil suud peas ei ole või?
Minge ja rääkige oma naabriga!!!!!
Vaevalt, et see inimene, kes laupäeva hommikul kell 9 muru niidab, seda oma naabri kiusamiseks teeb - on teine lihtsalt varajane ärkaja ja ei tule võib-olla selle pealegi, et keegi sel kellaajal veel magab.
Issand küll, kas teil suud peas ei ole või?
Minge ja rääkige oma naabriga!!!!!
Vaevalt, et see inimene, kes laupäeva hommikul kell 9 muru niidab, seda oma naabri kiusamiseks teeb - on teine lihtsalt varajane ärkaja ja ei tule võib-olla selle pealegi, et keegi sel kellaajal veel magab.
triin 18. juuli 2007, kl 12.48 |
ma ei näe küll probleemi,kui naabril muru pikk siis niidab,just siis kui talle sobib.kui laupäeva hommikul kell kaheksa siis andku minna,kui mul ikka on uni ,siis ma magan.kas teil on nii väiksed krundid et müra kostub või pole aknaid vahetanud?
kui oled ikka eluaeg majas elanud siis on teatud toimingud normaalsed ja neid ei pane tähelegi.ma tõesti ei saa aru inimestest keda see häirib,pane aken kinni ja maga kui uni erk või keera telekas valjemaks.
pole kunagi olnud ühegi naabriga probleeme.kui suvel oli lapse sünnipäev ja kohal tema 30 sõpra kes üürgasid ja mängisid sõda hüppasid batuudil ja tegid muidu nalja,siis vabandasin naabrinaise ees hommikul,et kisa kära ei lasknud teil magada(tema magamistoa aknad meie poole)vastuse sain et lapsed peavadki häält tegema ja see ju tema tähtpäev ,korra aastas ja 11 oli juba vaikus,miks oleks see mind pidanud häirima!
kui saaksin uued virisejatest naabrid,kes tulevad seletama kuna ma võin niita,pidutseda või autoga hoovi sõitta siis vist hakkaksin mootorattaga kesköist võiduajamist korraldama,
ühed naabrid on motosportlased käivitavad omi tsikleid vahest öösiti, mis siis ju on siis vaja,ma panen akna kinni ja magan
kui oled ikka eluaeg majas elanud siis on teatud toimingud normaalsed ja neid ei pane tähelegi.ma tõesti ei saa aru inimestest keda see häirib,pane aken kinni ja maga kui uni erk või keera telekas valjemaks.
pole kunagi olnud ühegi naabriga probleeme.kui suvel oli lapse sünnipäev ja kohal tema 30 sõpra kes üürgasid ja mängisid sõda hüppasid batuudil ja tegid muidu nalja,siis vabandasin naabrinaise ees hommikul,et kisa kära ei lasknud teil magada(tema magamistoa aknad meie poole)vastuse sain et lapsed peavadki häält tegema ja see ju tema tähtpäev ,korra aastas ja 11 oli juba vaikus,miks oleks see mind pidanud häirima!
kui saaksin uued virisejatest naabrid,kes tulevad seletama kuna ma võin niita,pidutseda või autoga hoovi sõitta siis vist hakkaksin mootorattaga kesköist võiduajamist korraldama,
ühed naabrid on motosportlased käivitavad omi tsikleid vahest öösiti, mis siis ju on siis vaja,ma panen akna kinni ja magan
ki 18. juuli 2007, kl 14.09 |
vihasele 18. juuli 2007, kl 18.54 |
nii ja naa 18. juuli 2007, kl 20.15 |
huvitav, mida siis veel võiks ära keelata??? Hingata ikka antakse?
Võin kindel olla, et siinkärajad ei salli TEISTE poolt tehtavat muruniiduki müra ning grillitamist. Ise grillivad ja müritsvad muruniidukiga nii et küll.
Kui mind kellegi mutuniiduki hääl segab, siis võtan oma muruniiduki ja käran teise omast üle.... ikkagi MINU ja hea!
Võin kindel olla, et siinkärajad ei salli TEISTE poolt tehtavat muruniiduki müra ning grillitamist. Ise grillivad ja müritsvad muruniidukiga nii et küll.
Kui mind kellegi mutuniiduki hääl segab, siis võtan oma muruniiduki ja käran teise omast üle.... ikkagi MINU ja hea!
Arvamus 18. juuli 2007, kl 21.06 |
meie eelmine nädalavahetus 18. juuli 2007, kl 21.30 |
Poeg lõikas elektrisaega puid 30 cm juppideks ja lõhuti ära, järvest lõi pump vaikse surinaga vett, mina kastsin ja mees niitis muru ca 5000 m2.
Ka naaber teeb samu toiminguid, jah, puid ta ei lõhkunud sel korral.
Kes tahab, magagu ja kui und segab, magada ei saa, ärgu siis magagu, selleks on öö, tulgu ka tööd tegema.
Kes tahab, magagu ja kui und segab, magada ei saa, ärgu siis magagu, selleks on öö, tulgu ka tööd tegema.
meie eelmine nädalavahetus 18. juuli 2007, kl 21.32 |
Poeg lõikas elektrisaega puid 30 cm juppideks ja lõhuti ära, järvest lõi pump vaikse surinaga vett, mina kastsin ja mees niitis muru ca 5000 m2.
Anne 18. juuli 2007, kl 21.39 |
anu 19. juuli 2007, kl 11.11 |
arvan 19. juuli 2007, kl 12.27 |
spets 19. juuli 2007, kl 13.14 |
Lisa postitus