ma ei näe küll probleemi,kui naabril muru pikk siis niidab,just siis kui talle sobib.kui laupäeva hommikul kell kaheksa siis andku minna,kui mul ikka on uni ,siis ma magan.kas teil on nii väiksed krundid et müra kostub või pole aknaid vahetanud?
kui oled ikka eluaeg majas elanud siis on teatud toimingud normaalsed ja neid ei pane tähelegi.ma tõesti ei saa aru inimestest keda see häirib,pane aken kinni ja maga kui uni erk või keera telekas valjemaks.
pole kunagi olnud ühegi naabriga probleeme.kui suvel oli lapse sünnipäev ja kohal tema 30 sõpra kes üürgasid ja mängisid sõda hüppasid batuudil ja tegid muidu nalja,siis vabandasin naabrinaise ees hommikul,et kisa kära ei lasknud teil magada(tema magamistoa aknad meie poole)vastuse sain et lapsed peavadki häält tegema ja see ju tema tähtpäev ,korra aastas ja 11 oli juba vaikus,miks oleks see mind pidanud häirima!
kui saaksin uued virisejatest naabrid,kes tulevad seletama kuna ma võin niita,pidutseda või autoga hoovi sõitta siis vist hakkaksin mootorattaga kesköist võiduajamist korraldama,
ühed naabrid on motosportlased käivitavad omi tsikleid vahest öösiti, mis siis ju on siis vaja,ma panen akna kinni ja magan