Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Kapsa juureuss
 
Miina 15. juuni 2015, kl 15.19
Kuidas tõrjuda, juba 4 taime " kokku vajunud"? Olen kuulnud soolalahusest, kuid millise protsendiga see lahus peaks olema, et mitte kapsataime "ära soolata"?
 
galita 15. juuni 2015, kl 17.08
See soolalahus tapab vist taimed ka ära. Ma olen kuulnud, et sibulatele pannakse juureusside vastu kaaliumpermanganaadi lahust. Ehk aitab kapsa-juureusside vastu ka ja taime ei tohiks see lillat värvi lahus ära tappa. Kõige kindlam on aiapoest mürki küsida.
 
aitab 15. juuni 2015, kl 18.37
korduv kastmine kas kõrvenõgeseleotise (1 kg nõgeseid 10 l vee kohta) või soolalahusega (10 g/10 l) vaklade koorumise ajal, s.o umbes nädal pärast kärbse munemist, on vaid üks võte paljude tõrjevõtete seas. Nõgeseid leotage 12–14 tundi ning kasutage leotist lahjendamata. Kui muld on kuiv, kastke enne veega, siis soolalahusega.

Vältige kastmisel lahuse sattumist pealsetele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!