Aianurk
Lastega aeda!
Eva-Marie Kukk 21. aprill 2016, kl 08.57 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3 |
Avastasin selle eelmisel aastal ning nüüd on jälle uus peenraaeg käes - lapsed lihtaslt armastavad aiamaal mütata. Eriti tore on see, et enda maha pandud juurviljad maitsevad neile kohe ka kordades paremimi. Ehk mõni ei ole selle peale lihtsalt tulnud ja äkki on sellest abi :) https://tegelused.wordpress.com/
Maalike 21. aprill 2016, kl 12.32 |
Väga segane jutt! Millest "äkki on abi"? Mida sa öelda tahtsid? Enda mahapandud juurviljad maitsevad paremini? Okei, mõistan. Aga mida sa (öelda) tahad...? Mina näiteks ei loe välja, mis mure sul on? Ja see maasikate link jääb hoopis arusaamatuks. Kas sa tahad, et meie nüüd sinu lastele maasikaid kasvataksime? Palun andeks, aga ma ei saa aru, mis oli teema mõte.
eelmisele 21. aprill 2016, kl 13.42 |
jahh 21. aprill 2016, kl 21.11 |
puru 22. aprill 2016, kl 10.16 |
Ma mõtlesin, et äkki on selle lingi all toredaid ideid, kuidas koos lastega aeda rajada, aga ei olnud.
No ma saan nii aru, et autor soovitab proovida, kui lapsed köögivilju ei söö, kas nad siis enda kasvatatuid söövad. Paraku paljudel peredel siiski ei olegi peenramaa tegemise võimalust. Ja kui maja ümber ka on natuke maad, aga vanemad ise tunnevad suurt tõrget mullas sonkimise vastu, siis ei pea nad, hambad ristis, seda koos lastega tegema hakkama - no siia foorumisse selliseid küll võibolla ei satu. Või siiski, kui näiteks kellelgi on muruplats ja mõned põõsad, aga köögivilju tõepoolest ei taha kasvatada. Kui sellise pere lapsel peaks aga niisugune huvi tekkima, võiks vanemad talle seda siiski võimaldada.
No ma saan nii aru, et autor soovitab proovida, kui lapsed köögivilju ei söö, kas nad siis enda kasvatatuid söövad. Paraku paljudel peredel siiski ei olegi peenramaa tegemise võimalust. Ja kui maja ümber ka on natuke maad, aga vanemad ise tunnevad suurt tõrget mullas sonkimise vastu, siis ei pea nad, hambad ristis, seda koos lastega tegema hakkama - no siia foorumisse selliseid küll võibolla ei satu. Või siiski, kui näiteks kellelgi on muruplats ja mõned põõsad, aga köögivilju tõepoolest ei taha kasvatada. Kui sellise pere lapsel peaks aga niisugune huvi tekkima, võiks vanemad talle seda siiski võimaldada.
Agne Tamm 22. aprill 2016, kl 17.48 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Lisa postitus