Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
maasikakaktus mädaneb?
 
Kaia 03. aprill 2017, kl 17.57
Nii juhtuski, poest ostes õitses kenasti, oli selles üliväikses potis, värv hakkas tuhmuma,siis kastsin aga läks vist palju, järgmisel päeval oli kolmandik varrest kollakas ja pehma. Istutasin suuremasse potti kuiva kaktusemullaga, aga... ei tea kas ärkab ellu, kas selle mädananud osa võib äkki ära lõigata?
Agne Tamm 03. aprill 2017, kl 18.33
Kaktuseid ei kasteta
nii palju! Väike pott oleks hea olnud! Kõrbetaimed!
 
Kai 05. aprill 2017, kl 14.15
Nojah, aga kui see pehme jupp sealt pealt ära lõigata, ülejäänud vars on tugev? Kas tohiks?
Helve Tamm 05. aprill 2017, kl 17.54
Tuleb ikka guugeldada ja otsida .
See mädanenud osa tulebki ära lõigata ja siis õhu käes lasta kuivada mõne päeva. Kohe mulda ei pane, vaid sättida natuke niiskest mullast kõrgemale, et hakkaks juuri ajama. Siis liivasegusesse mulda. Kasta vähe ja talvel ei kasteta kaktuseid. Igatahes on see õnneasi kui kaktus sul ellu jääb.
Agne Tamm 05. aprill 2017, kl 21.29
Kui maasik-kaktus on poogitud teise kaktuse peale ja sa selle ülemise lihtsalt ära lõikad jääb : alus lihtsalt, tavaline kaktus, millele ta on poogitud! Ei ole erilisust enam siis!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!