Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Mügrid ja mutid
 
Murelik aiapidaja 31. mai 2017, kl 12.42
Kuidas nende vastu võidelda? Missugustest lõksudest on abi olnud? Kuna tegemist enamasti köögivilja peenardega ja peres ka lemmikloomad, siis ei saa kõiki tõrjevahendeid kasutada.
Agne Tamm 31. mai 2017, kl 23.09
See nii jube, neid püüda! Ükskord traktor tõmbas ühe välja, oli surnud mutt, käpad laiali, kahju! Õnneks ei kimbuta aiamaal, tulevad vaid maja juurde murusse! Mina ei oska muud soovitada kui neid helilainetega peletajaid!
 
at-le 01. juuni 2017, kl 07.22
võiksid ennast siit foorumist helilainetega eemale peletada
 
Milline 07. juuni 2017, kl 08.27
näeb välja mügri?Kasvuhoones mügri käigud ja mulla peal ümmargused augud.Panin augu servale lõksu ja hommikuks oli elukas lõksus.Pikk keha,lühike saba,lühikesed jalad(hiirel tunduvad pikemad)Kellega tegemist võiks olla--mügri või hiir?
ex-riigiametnik 09. juuni 2017, kl 11.10
Varem oli meil vene-aegne mutipiiks, aga pärast vähemalt 20-aastast kasutust andis ta lõpuks otsad. Kevadel panid kolm suurt ümmargust patareid sisse ja need kestsid sügiseni välja küll. Ostsin siis (vist Jyski poest) päikesepartareiga mutipeletaja, torkasin maasse. Töötab vist helilainega. Meie aialapi peal mutte pole, aga naabril on tihedalt-tihedalt mutimullahunnikuid. Ilmselt on mõju mingi 20-30 meetrit igas suunas.
Aga seda pead tegema enne pesitsushooaja algust s.t. varakevadel, siis nad lihtsalt lähevad mujale pesitsema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!