Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Häda kurgiga
alissandra 07. juuni 2017, kl 10.05
Mul igal aastal üks ja sama jama. Kõik kasvuhoonekurgi taimed idanevad kenasti, aga nii kui esimene pärisleht on enam-vähem normaalse suuruse saavutanud, hakkavad idulehed servadest valkjaks tõmbama ja kuivama, lausa krõbedaks lähevad. Peale seda ka pärisleht ja üldse kurgitaim edasi kasvada eriti ei taha ja hakkab ka see pärisleht samasuguseks muutuma.
Mis asi see küll olla võib?
Ma pole kuskilt netist selle kohta infot leidnud. Samas kui külvan seemned otse kasvuhoonesse, sellist asja ei teki, potis aga alati. Nii ma ei saagi kunagi varakult kurke, sest ette kasvatamine kuidagi ei õnnestu.
Agne Tamm 07. juuni 2017, kl 10.40
Meil ka juhtus midagi ema ettekasvatatud taimedega!
 
mul ka 07. juuni 2017, kl 14.30
Mul oli umbes sarnane lugu, aga mul oli selle põhjuseks liiga madal temperatuur. Kui soojemasse kobta said, hakkasid kõik kosuma ja nüüd pole enam mingit märki kidumisest.
 
krista 07. juuni 2017, kl 23.11
Meil juba väiksed kurgid otsas
alissandra 08. juuni 2017, kl 12.35
Temperatuur madal ei ole, sest tuba on soe, hommikupäike paistab neile kuni lõunani peale. Kasvuhoones on ju veel jahedam öösiti, aga seal seda muret pole olnud.
 
.... 08. juuni 2017, kl 16.45
siis ikkagi muld ei sobi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!