Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
kastmisvesi
 
mootoriõli vaat 18. juuni 2017, kl 14.51
Tere, kas mootoriõli vaat (200l-ne) sobib köögiviljade kastmisveene kasutamiseks,
või kuidas seda puhtaks saada või piisab loplutamisest
Agne Tamm 19. juuni 2017, kl 05.58
 
Sa 20. juuni 2017, kl 07.36
pane õlivaati 200l prügikott,koti servad üle vaadi.Peaks ära hoidma õli ja vee segunemise ja vett saab kasutada kastmiseks.
 
yxikmees 28. juuni 2017, kl 07.33
Sobib ikka, kuna õli veega ei segune. Lase vaat pilgeni, soojenedes vesi paisub, ning pinnaletõusnud õli valgub üle serva maha. Hea oleks, kui vaadi all oleks saepuru või näiteks niidetud ja kuivatatud muru, õli jääb sellesse kinni ja hiljem kuivatatuna saab ära põletada. Järgmisel õhtul kalla see vesi maha.Ja täida uuesti veega, ning pusta sisse ka kuivatatud muru. Ülejärgmisel päeval kraabi muru veepealt ära ja kasta. Esimestel nädalatel ära kasta taimelehti ja soovitavalt ka mitte juurvilju (redis, porgand jms).
Üldiselt ei ole õli tervisele väikeses koguses ebatervislik, eriti kui võrrelda intensiivses põllumajanduses kasutatavate kemikaalidega. Kui pesemata õlivaati jätta vesi pikemaks ajaks, siis on näha, et vesi läheb kasvama (roheliseks), seega ei arva vetikad sellest õlist midagi.
Agne Tamm 28. juuni 2017, kl 16.42
Tubli! Et meesterahvas kommenteeris! Mulle tundus ka asi kahtlane!
 
spets 28. juuni 2017, kl 18.17
Põleta vaat läbi, kas leelambiga või kallad vaati paarsada grammi bensiini ja tikuga põlema, siis lükka vaat pikali ja veereta teda, et paremini põleks.
Agne Tamm 28. juuni 2017, kl 19.59
plastmassvaati põletada? Või on see metallist?
 
mootoriõli vaat 30. juuni 2017, kl 19.25
Yxikmees , tänx, arvan ka , et ei probleemi, ega taimed õli omanda, ja tilk õli ei tapa taime,
ja see üle äär niristamine likvideeriks viimase õli, panin vaadi pikali, suur auk üleval, sealt lasin vee sisse, ja väiksema augu ette panin kraani, mugav kasutada
mootoriõli ei ole ju mürgine
 
tänan 01. juuli 2017, kl 03.46
teid ka. enam ei söö maasugulaste juures pakutud 'puhast' kraami. ei rediseid, porgandeid ega ka muud. mine tea, kuidas nad muid taimi veel kasvatavad.ilmselt veeretavad enne külvi põlevaid bensiinivaate, kastavad diisliga ja pärast veel õnnelikud, et sellisel alepõllul kolm kapsast kasvas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!