Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Varjava iluaia tegemine
 
Algaja aednik 11. mai 2022, kl 19.44
Milliseid ilulehtpõõsaid oleks soovitatav istutada sellise varjava üksikpõõsastest hekina? Põõsaste kõrgus täiskasvanuna 3 meetrit. Tahan lihtsalt naabri poolse vaate ilupõõsastega ära katta, just ilupõõsastega, mitte pideva hariliku hekina. Tegelikult võiksid olla ka iluokaspuud (aga mitte elupuud Brabant), ka nii 3 meetri kõrgused. Kas keegi oskab midagi soovitada?
eid_1534ee99c0384d 02. juuni 2022, kl 21.12
Oleneb Teie aia tingimustest. Kõrge vabakujulise heki peaks saama viirpuust, sirelist ja läätspuust. Madalamate põõsaste valik on päris suur: mage- ja kuldsõstar, ottawa kukerpuu, põisenelad, aroonia, hortensia jne. Tasuks tutvuda puukoolide valikuga ja taimede omadustega (osad ajavad võsa jne.).
 
Agneke 20. juuni 2022, kl 19.34
Soovitaks haljastusfirmat Tarn, tellida teostus ka. Vbla paekivist müür ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!