Tere,
Olen mehega olnud koos 5 aastat ja meil on üsna kindel suhe, minu vanus 28 ja mees 29. Hetkel elame küll mehe vanemate majas, kuna maja on suur, kuid plaanime lähiajal oma korteri võtta, esialgu üürikorteri. Kunagi kindlasti on mõlemal soov maja ehitada.
Probleem on selles, et ma räägin mehele juba aasta-kaks lapsesaamise juttu, kuid mees ei taha üldse kuuldagi seda arutelu, nagu vihaga ütleb, et lõpeta ära, et mitte veel, et mida ma ajan närvi teda selle jutuga koguaeg. Ütleb koguaeg, et paari aasta pärast (Ka kaks aastat tagasi ütles, et paari aasta pärast).
Ta nagu ei taha suureks üldse saada. Mõtlen, et kui ootangi jälle need paar aastat, siis on sama jutt. Võib-olla polegi kunagi valmis? Ütlesin, et ma ei taha nii jätkata, kui pean koguaeg ootama. Minu bioloogiline kell ju tiksub, ei taha väga üle 30.vanuselt ka lapsi saada.
Olen küsinud, kas sa üldse tahad neid? Ütleb, et tahab kindlasti, aga mitte veel. Et kuna hetkel elame vanemate majas ka, et siis sellepärast, aga olen rääkinud, et kõik ju muutub ja raseduse aeg on ju 9 kuud, et selle aja jooksul on kõik võimalik, et nagunii ju plaanime omaette elama minna.
mees on pidulembeline ka ja meeldib palju sõpradega aega veeta nädalavahetustel, sest tema jaoks on nädalavahetus lõõgastumine, millega kaasneb alkohol ja sõbrad. Siis ju jääks neid nädalavahetusi vähemaks...
Ma ei tea enam, mida teha. Peale lapsejuttu olen mina see, kes võiks suu kinni pidada, nagu see oleks mingi tabu teema? Väga vihale ajab selline suhtumine:( Vahel mõtlen, et jätan ta, sest selline lapsik suhtumine ajab nutma...
Mida Sina soovitaksid mulle?
Mures Kessu