Armas kuldpats! Naisena ja sama probleemi ees seisnuna saan ma väga hästi kõigest aru. Ma tõesti ei tea, kes võiks olla Tallinnas sama kompetentne, Sõritsa lihtsalt on praegu Eesti parim ja tal on ka head tulemused olnud, pealegi tema juures on tunda, et ta võtab meie, võõraste naiste, lapsesaamissoove väga südamega.
Kas teie enda günekoloog ei soovita kedagi? Minu oma ütles pärast mõningaid tulemusteta iui-sid kohe, et ärge enam raha raisake, minge Sõritsa juurde, tal on tulemused. Praegu ta muidugi töötab ka tema kliinikus. Mõlemad on väga superinimesed ja -arstid. Kui oma arst ei ole nii lähedane, siis ma ei tea...
Mu üks tuttav günekoloog kolis küll aastate eest Tallinna, ta on ka sümpaatne 40ndate alguses naine, ta ehk on kursis nende Tallinna asjadega ja oskab soovitada parima lahenduse. Me küll suhtleme, aga tema täpset töökohta ma ei tea. Töötab ühes rootslaste eraettevõttes, üks koht oli vist kas Stockmannis või selle läheduses, Fertilitases teeb telefonivalveid, nimi on Katrin Seemen.
Rahaasjadest ma enam ka täpselt ei tea, sest hinnad ju kogu aeg muutuvad, aga 40. eluaastani maksab osa viljastamisest kinni ka haigekassa, minu meelest isegi oli seal mingi teatud arv kordi mainitud.
Aga jah... Vanus on ju tegelikult ilus ja iga väga ilus, aga tuleb vist ikka kiirustada, kui rahalist toetust tahad. Ses valdkonnas on aga iga rahasüst oluline, sest isegi 9 a tagasi maksis see meile päris palju raha, ehkki ma enam sellele mõelda ei taha, tol korral ka mitte, et mis siis saab, kui me last ei saa. Ma pidin selle lapse saama ja sain ka! Mees pärast ütles, et tema väga ei lootnud, aga mulle ei julenud ka vastupidist väita.
Aga kui Katrini otsustad üles otsida, siis võid mainida, et Internetis juhtus sind lohutama ja innustama Siret.