murelikule
Ma ise ka ei saa aru, mis selle mehega juhtus. Ta ei öelnud midagi sõnaselgelt välja, kuid hakkas mind petma ja kui vahele jäi, siis igasugust segast ajama. Üritas n.ö. kõigi oma naistega hea olla. Minu jaoks oli see täielik katastroof. Pikka aega uskusin, et võtab mõistuse pähe ja ma olen tõepoolest tema jaoks parim, nagu ta korduvalt väitis, veel enam, ta lausa imestas, et mind keegi varem pole üles korjanud ,et ma olevat lausa iga mehe unistus jmt..Võttis aega, enne kui aru sain, kui tühjad need sõnad tegelikult olid, et minuga olles mõtles ta samal ajal ka oma teisele ja kolmandale jne., mõtles, mida jälle neile ette luuletada...Lahku läksime me nii, et...tegelikult ei läinudki. Tasapisi ühendus lihtsalt katkes.
deale ja saatusekaaslasele
Juhuvahekorrast suguhaigust saada kardan muidugi. Kuid...kes ei riski, see šampust ei joo.
Mul on selle kunstliku viljastamise suhtes mingi tõrge siiski. Tahaks, et n.ö. lapsetegemisest jääksid ilusad mälestused, tahaksin oma lapse isa reaalselt tunda, tema kaisus olla, kasvõi korraks. No ja iga esimese ettejuhtuvaga ma seda ikka ei proovikski, see oleks mulle loomuvastane. Kui palju see kunstlik protseduur muidu maksaks?