Lapsesoov
Kas 35 aastane naisterahvas on vana esimese lapse saamiseks
leelo 04. juuni 2013, kl 08.01 |
Olen 35aastane naisterahvas ja kohati tunnen end vanana. Sooviks oma esimest last planeerima hakata aga mõtlen, et järsku olen liiga vana...paljud leierdavad ja räägivad,et nii vanalt enam lastele ei tohiks mõelda... naised, mehed kas see tõesti vastab tõele...ootan naiste arvamust, kes on nii vanalt endale esimese lapse saanud, missugused on kogemused, kuidas lapsed kasvavad ja kuidas läheb...
jumalauta 04. juuni 2013, kl 08.39 |
arvamus 04. juuni 2013, kl 08.56 |
riina 04. juuni 2013, kl 09.36 |
ise 04. juuni 2013, kl 10.23 |
Ogalikuke 05. juuni 2013, kl 00.07 |
31 10. juuni 2013, kl 22.54 |
Mul ka veel lapsi pole ja ei tunne, et oleksin rongist maha jäänud!
Mind ausalt ajab vihale see jutt, et 35 või 40 või mis iganes on LIIGA VANA lapsi saada! Ei ole liiga vana! On hoopis liiga vara (enne 20a) ja see on ainus piirang!
Ära kuula kellegi teise (sh ühiskonna) arvamust, vaid ikka oma sisehäält! Laps saadakse siis, kui ollakse selleks valmis!
Mind ausalt ajab vihale see jutt, et 35 või 40 või mis iganes on LIIGA VANA lapsi saada! Ei ole liiga vana! On hoopis liiga vara (enne 20a) ja see on ainus piirang!
Ära kuula kellegi teise (sh ühiskonna) arvamust, vaid ikka oma sisehäält! Laps saadakse siis, kui ollakse selleks valmis!
väärarengud 11. juuni 2013, kl 17.18 |
hh 11. juuni 2013, kl 18.47 |
to väärareng 11. juuni 2013, kl 20.22 |
võta mõistusega 14. juuni 2013, kl 15.18 |
to võta mõistusega 14. juuni 2013, kl 22.59 |
ikka mõsitusega 14. juuni 2013, kl 23.52 |
hehh 16. juuni 2013, kl 07.55 |
Asu 16. juuni 2013, kl 08.00 |
Kui 20-aastaselt lapse saad, siis võib reaalne olla, et koos lapsega vanadekottu kolid. Sina 90, laps 70. Kui ta on poeg, siis tõenäoliselt sureb enne ema.
Seega ongi parem pigem kolmekümnendates lapsi saada. Pole kõrgemas eas ohtu, et laps ise nii rauk, et ei suuda sind vaatamas käia.
Seega ongi parem pigem kolmekümnendates lapsi saada. Pole kõrgemas eas ohtu, et laps ise nii rauk, et ei suuda sind vaatamas käia.
teismeline, vana ema laps 16. juuni 2013, kl 14.28 |
vana ema laps 16. juuni 2013, kl 19.16 |
loeb see - milline su ema on - kuidas mind kadestasid klassiõed - sul on nii hea ema! emal oli meie jaoks aega - ta oli kaaslane -toppis autosse ja mere äärde, telk üles ja grillisime vorsti (noh sel ajal seda sõna ei kasutatud). ema 38, kui sündisin - olen magister ja töötan väga heal kohal - ilmselt vaimne puue ei ole veel välja löönud (olen 42)
to võta mõistusega 16. juuni 2013, kl 22.41 |
Kas kõik need kirjavead võib ka panna hingelise erutuse arvele? Kui nimetad 35-aastaseid sulle tundmatuid naisi vanamoorideks ja kasutad üldse sellist labasevõitu sõnavara, nagu sa kasutad, siis ole minu poolest 45-aastaselt kasvõi vanavanaema, see staatus sulle midagi eluliselt väga olulist kahjuks ilmselt enam anda ei suuda.
eelmisele 17. juuni 2013, kl 00.20 |
hirm majajätmise pärast 17. juuni 2013, kl 01.07 |
to himr mahajärmise eest ehk vää 17. juuni 2013, kl 08.12 |
ei ole ükski titt veel meest kinni hoidnud, nii rumal ei maksa küll olla. maha jäetakse lastega ka 20- sed naisi.
Eestlasel on kabuhirm teiste arvamuse pärast. mina sünnitasin 40-selt ja mind ausalt ei kottinud ükski arvamus, et olen vana, kole ning lähen last kooli viima tugiraami toel. Igasuguseid naljakaid arvamusi olen lugenud nüüd - näiteks peaksin hakkama oma vanemaid surmaks ettevalmistama - kahjuks sõitsid spa-sse ja ei taha sellest midagi teada.
Lapse sünnitad endale ja sa ei pea selleks siit luba küsima.
Eestlasel on kabuhirm teiste arvamuse pärast. mina sünnitasin 40-selt ja mind ausalt ei kottinud ükski arvamus, et olen vana, kole ning lähen last kooli viima tugiraami toel. Igasuguseid naljakaid arvamusi olen lugenud nüüd - näiteks peaksin hakkama oma vanemaid surmaks ettevalmistama - kahjuks sõitsid spa-sse ja ei taha sellest midagi teada.
Lapse sünnitad endale ja sa ei pea selleks siit luba küsima.
ja mis asjast arvab laps? 17. juuni 2013, kl 15.28 |
jah! 17. juuni 2013, kl 20.40 |
kummalised seisukohad 17. juuni 2013, kl 20.43 |
Laps ei ole nii eelarvamuslik, nagu siin paljud (tegelikult tundub see aktivist üks ja sama isik olevat, arvestades labast kõnepruuki - tegelikult on enamik inimesi normaalsed, aga üks ja eriti agar võib end väga laiali laotada ja mulje jätta, nagu oleks pool Eesti rahvast veidrikud).
Lapse jaoks on oluline, et tema jaoks oleks aega ja hoolimist ja et vanematel oleks talle midagi anda kav.
Ikka päris jube on kuulata, kuidas paljud noored emad oma lastega avalikus kohaski räägivad - mis siis sellistes kodudes võib toimuda, kui end juba tänavalgi ei valitseta - väga hale on nendest lastest. Vaevalt et need lapsed mõtlevad, et peaasi, et ema nii noor on.
Küsimus eelmisele: noorelt sünnitajad sünnitavad kindlasti vaid altruistlikest kaalutlustest lähtudes? Mitte et kogemata juhtus või oli vaja boyfriendi kinni hoida?
Lapse jaoks on oluline, et tema jaoks oleks aega ja hoolimist ja et vanematel oleks talle midagi anda kav.
Ikka päris jube on kuulata, kuidas paljud noored emad oma lastega avalikus kohaski räägivad - mis siis sellistes kodudes võib toimuda, kui end juba tänavalgi ei valitseta - väga hale on nendest lastest. Vaevalt et need lapsed mõtlevad, et peaasi, et ema nii noor on.
Küsimus eelmisele: noorelt sünnitajad sünnitavad kindlasti vaid altruistlikest kaalutlustest lähtudes? Mitte et kogemata juhtus või oli vaja boyfriendi kinni hoida?
muidugi pole hilja 17. juuni 2013, kl 20.55 |
Sünnitasin esmakordselt 41-aastaselt, laps on tugev ja terve, ise olen ka oma elu parimas vormis, kõik analüüsid olid väga heas korras, arstid ei maininud vanust kordagi, ju siis polnud põhjust. Raseduse ajal ikka iiveldab ja pole eriti hea olla enamusel naistest, mina ei tea, kas nooremana oleks kergem olnud, ei usu. Mees on parim mees üldse, 9 a noorem, temaga tunnen end üheealisena. Teiste kriitika või arvamuste peale ei saa oma elu ehitada, muidugi ei ole 35 hilja, kui tervis on korras ja tunned, et õige aeg on last saada.
9 aastat noorem mees 17. juuni 2013, kl 21.42 |
muidugi pole hilja to eelmine 17. juuni 2013, kl 22.08 |
kott pähe noorele mehele 17. juuni 2013, kl 22.21 |
muidugi pole hilja 17. juuni 2013, kl 22.34 |
Ma muidugi ei peaks igasugustele lollidele küsimustele vastama, aga kuna praegu siin olen, eks siis vastan kah: minul tuline soov last saada puudus, olen siiani seda edasi lükanud, pole vajadust, muusikukarjäär oli esikohal. Aga et mees oli õige ja tema tahtis last ka, nii sai see siis valmis tehtud. Ja muidugi ma ei kahetse.
Südamlike tervitustega normaalsete inimeste pooluselt.
Side lõpp.
K.
Südamlike tervitustega normaalsete inimeste pooluselt.
Side lõpp.
K.
10 aastat hiljem 17. juuni 2013, kl 22.38 |
Lisa postitus