Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Piirkondadest
 
Elanik Harju maakonnas 22. august 2013, kl 17.27
Tere!

Mul oleks foorumirahvale üks küsimus. Nimelt kui mõnel veebisaidil tuvastab arvuti su asukoha ise ära, aga ta lisab su asukoha piirkonna järgi. Väike näide: Ma elan Aruküla alevikus, mis asub Raasiku vallas. Loogiliselt mõeldes peaks arvuti näitama ju siis asukohaks "Raasiku" kuid ta näitab hoopis "Jüri", mis asub hoopis Rae vallas (Jüri alevik).
Tahaksingi teada kas arvuti võtab siis asula suurusest või ongi kohe mingid piirkonnad Eestis, sest Jüri on kaugemal ikkagi natuke kui valla teine alevik "Raasiku". Et tõesti on siin seotud asulate suurused, elanike arvud ja muu või mis värk on nagu sellega?
 
no... ma elan Hollandis praegu 22. august 2013, kl 17.57
aga asukoht on piirkonna järgi New Holland tractor factory.
 
skiso 22. august 2013, kl 18.14
tere foorumi rahva külastaja.
Teie lapsesoov ja probleemid sellega on igati mõistetavad.

mõnel veebisaidil tuvastatakse sinu asukoht sinu IP aadressi järgi ja sinu arvuti ei võta midagi kusagilt ja asulate suurused ei ole siin olulised.

oluline on see, kes pakub sulle internettisid ja millistes kohtades tal on jagamispunktid. siis see mõni veebisait annabki selle asukoha IP aadressi järgi selle asula-küla-linna krai või autonoomse oblasti, kuhu see võrguteenuse osutaja IP regatud on.

sinu arvuti MAC-i aadressi ja tegelikku asukohta euroopa või obinitsa kaardil ei näita need mõned veebisaidid aga kunagi.

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
eee... 22. august 2013, kl 18.25
Kas sinu lapsesoovi suurus sõltub, kus piirkonnas sa asud?
Või käib jutt lapsetoetuse teemal?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!