Lapsesoov
sugurakkude eluvõimelisus
kas ma olen loll või...? 23. juuni 2014, kl 16.56 |
ma omastarust teadsin et munarakk on viljastusvõimeline 24H/48h ja spermarakk 12h/24h (täpseid määranguid hetkel tõesti ei mäleta peast) -
aga selle lingi järgi: http://perejalaps.delfi.ee/planeerimine/koik-mida-pead-teadma-ovulatsioonist.d?id=29260385
hoopis nii: "
Viljakuse faktid:
Kui kaua munarakk ja seemnerakk elujõulised on?
Munarakk elab 12-24 tundi pärast ovulatsiooni, sperma võib olla elujõuline 5-7 päeva. Ideaalis võiks seksida siis, kui munarakk eraldub ja päev pärast seda
"
tõsiselt? spermarakk võib olla elujõuline kuni 7 päeva? kui see tõsi on siis ma vist oleks täitsa rõõmus kohe, kuna kaugsuhtes, samas veidi nagu raske uskuda...
aga selle lingi järgi: http://perejalaps.delfi.ee/planeerimine/koik-mida-pead-teadma-ovulatsioonist.d?id=29260385
hoopis nii: "
Viljakuse faktid:
Kui kaua munarakk ja seemnerakk elujõulised on?
Munarakk elab 12-24 tundi pärast ovulatsiooni, sperma võib olla elujõuline 5-7 päeva. Ideaalis võiks seksida siis, kui munarakk eraldub ja päev pärast seda
"
tõsiselt? spermarakk võib olla elujõuline kuni 7 päeva? kui see tõsi on siis ma vist oleks täitsa rõõmus kohe, kuna kaugsuhtes, samas veidi nagu raske uskuda...
kui hästi rihid 23. juuni 2014, kl 17.02 |
kas ma olen loll või...? 23. juuni 2014, kl 18.38 |
usin õpilane 23. juuni 2014, kl 19.16 |
DNA testi kasutamine 23. juuni 2014, kl 19.25 |
üheksa kuud 23. juuni 2014, kl 19.28 |
Spermatosoidid on visad hävima. Kui nad jõuavad emakakaela, võivad nad seal viis kuni seitse päeva pesitseda. Sealne lima kaitseb neid. Tupes hävivad nad aga juba paari tunni pärast.
-------------
mõned rakukogumikud, mis sperma ja munaraku ühinemisest alguse saanud, elavad lausa emakas 9 kuud ja pärast on see rakukogumik su kaelas terve sinu eluea..nii et jah, kehva väljavaade nende spermatosoididega..
-------------
mõned rakukogumikud, mis sperma ja munaraku ühinemisest alguse saanud, elavad lausa emakas 9 kuud ja pärast on see rakukogumik su kaelas terve sinu eluea..nii et jah, kehva väljavaade nende spermatosoididega..
... 23. juuni 2014, kl 19.59 |
Lisa postitus