Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Kas võin olla rase?
 
Annu 31. oktoober 2015, kl 16.22
Tere,mul on mure,et mul alakõhtu lööb vahest nõrk valu ning rinnad oleks nagu rasked vms pärvad hilinesid ka kakspäeva ,ise alles nädalapärast arstile,äkki saate aidata.
 
... 31. oktoober 2015, kl 17.01
Rasedustest ei maksa midagi. Mine apteeki ja osta.

Alakõhtu lööv valu, hellad rinnad ja hilinenud päevad ei tähenda midagi. Raseduse korral oleks päevad ära jäänud üldse.
 
mnja 31. oktoober 2015, kl 18.26
kohvipaks näitas et saad kolmikud, palju õnne
 
taevas hoia 31. oktoober 2015, kl 18.41
Ega siin naistearst ei ole. Normaalne inimene läheb ikka arstile, mitte ei küsi totakatelt nõu. Sa koolis ikka oled käinud?
 
Testi 31. oktoober 2015, kl 18.57
Nii vara küll rinnad hellad ei ole, ega alakõhus valud. See ei seostu raseduse alguse tunnustega. Pigem hakkavad päevad. On vaid millegipärast veidi nihkes. Kõige lihtsam - osta rasedustest. Kui päevad on kasvõi 24 h-d hilinenud ja oled rase, siis test näitab seda juba praegu. Kui päevad on juba kasvõi 5 päeva hilinenud, aga pole rase, siis test näitab ka seda, et ei ole rase. Igal juhul palun osta ükskõik millisest suuremast marketist või apteegist biocard vms rasedustest ja saad hommikusest uriinist kõige õigema vastuse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!