Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Naine ei taha enam lapsi...
 
tomcat 26. august 2019, kl 23.57
10a tagasi tutvudes unistasime, et meil võiks olla tulevikus 3 last.
Nüüdseks on meil 2 toredat last. Kolmanda lapse saamise osas on aga naisel blokk ees, keeldub jäigalt. Laps panevat ta mitmeks aastaks koju kinni, tema tahtvat tegeleda hoopis eneseteostusega. Olen püüdnud seletada, et lükaku oma plaanid mõne aasta võrra edasi, aga räägiks nagu seinaga. Vanus hakkab kahjuks peale pressima, seega nüüd või mitte kunagi.
Eneseteostus on mingi esoteeriline teema, mida mina eriti ei jaga.

Argipäeval on pinge õhus ja tülidki kerged tekkima. Kui samas vaimus jätkame, on lahutus ilmselt mõne aasta küsimus. Mida teha sellises olukorras?
 
noo 27. august 2019, kl 10.06
no aga paku välja, et jääd hoopis ise lapsega mitmeks aastaks koju ja naine saab ennast teostama asuda. Miks sa üldse arvad, et naine peab igal juhul lapsega kodus istuma ja kõik plaanid edasi lükkama. Seadused lubavad ka isal lapsega koju jääda. Kui siiani istus kodus naine, siis nüüd ongi sinu kord.
 
tomcat 27. august 2019, kl 10.30
Mehena on mul elementaarne füüsiline puudus, nimelt pole mul imiku toitmiseks rindu. Mingid piimaasendajad vms pole lapse tervise seisukohast teemaks. Küsimus pole ka naise tööalases karjääris, vaid ta soovib tegeleda töövälise eneseteostusega - mingi esoteerilise väestamisega.
 
noo 27. august 2019, kl 15.43
tomcat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mehena on mul elementaarne füüsiline puudus, nimel
> t pole mul imiku toitmiseks rindu. Mingid piimaase
> ndajad vms pole lapse tervise seisukohast teemaks.
> Küsimus pole ka naise tööalases karjääris, vaid t
> a soovib tegeleda töövälise eneseteostusega - ming
> i esoteerilise väestamisega.

No naisi, kes 3 aastat last rinnaga söödavad on ikka ülivähe. Enamasti tehakse seda need mõned kuud, millal isal veel seaduse järgi nagunii võimalik koju jääda ei ole. Kui sedagi. Seega on see väga hale vabandus oma mugavusele, panna kõik kohustused seoses lapsega taas naise kaela. Sinu suhtumine muide näitab üsna hästi, miks naine ei taha veelkord kogu koormat mitmeks aastaks ainult enda kanda võtta. Vahet pole, mis alal ta ennast täiendada soovib. Ta on ka inimene ja ilmselt on tal siiber mitu aastat ainult titega tegelemisest. Sinu teksist kumab selgesti läbi, et sina endal küll mingit kohustust lastega tegelemiseks ei leia olevat. Üsna levinud suhtumine, et lapsed on naise asi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!