Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
Rasestumine: Kuidas aru saada?
 
Tüdruk19N 06. jaanuar 2008, kl 20.39
Minul selline probleem. Tahan jubedalt last saada ja oleme mehega üritanud ka. Mehe sõber ütles, et 5. päeva jooksul peale päevi on kõige suurem võimalus rasestuda. Olime kõik need 5 päeva vahekorras ja peale ka veel ja ühtäkki on mul tohutu isu mandariinide järele. Ma söön iga päev vähemalt 2- 3 kg. mandariine. Tahaks teada, kas olen juba rase, kuid veel on vara. Söögisu on kahh .. Nagu ta on. Ühel hetkel tahan, järgmisel mitte. Ainult mandariinid, mandariinid, mandariinid. Eile tekkis isu heeringa ja vahukoore järgi. Sõin ära ja väga hea oli. Tahaks veel.. Mille järgi ma saan aru, et olen rase? Päevad hakkavad ka alles kuu lõpus ja mul pole kannatust nii kaua oodata. Mida teha!? :S
 
.. 06. jaanuar 2008, kl 21.22
osta apteegist test ja sa saad valgustatud
 
Jura 06. jaanuar 2008, kl 21.29
"mehe sõber ütles" ! ja pealegi on väga loll sõber.
 
sixty 06. jaanuar 2008, kl 23.29
Täpselt samad isud sul,mis mul 2.a.tagasi,kui lapse ootele jäin.Ka kilode kaupa mandariine,hapukapsas,karamelli-jäätis...Oli alles menüü,mina sõin ikka isuga,mees vaatas kõrvalt ning krimpsutas nina,ei tahtnud kuidagi mõista-miks mulle see kõik maitseb ;) Hommikuti,kui ikka jubedalt iiveldama ajas,siis napsasin tükikese BITTER-i mõru shokolaadi.Soovitatakse ka näkileiba iivelduse peletamiseks muidugi. (Kui testiga triibud kinni püütud,siis anna teada!) Ilusat aastat!!!
 
liisa 07. jaanuar 2008, kl 05.28
kõigepealt tehke(sina ja sinu mees) endale selgeks mis on ovulatsioon ja millal see toimub ja siis hakake seksima!
 
karin 07. jaanuar 2008, kl 08.06
kui meie last tegema hakkasime, ütles meile tartu kiidetuim dr, kes tegeleb rasedustega, et iga päev ei ole soovitatav seksida. siis ei ole võimalik rasestuda. kuna viljastus võimelisi spermatosoide toodetakse üle 24h. ja kui iga päev seksida, siis uued spermatosoidid hävitavad need eelmised ja viljastusvõimelised ära. aga kui seksida nii üle päeva (kahe) on sul suurem tõenäosus rasestuda. pole ka mingit ov vaja jälgida, kuna need spermatosoidid, mida sa vajad elavad sinus nii mõnegi päeva.
 
Dr.Phil 07. jaanuar 2008, kl 12.07
Sperma peab küpsema isegi kuni 3 ööpäeva, siis on ta piisavalt küps.

Rasedaks jääb paremini just enne "päevi" nädal-paar.

Peale päevi on variant väiksem. Palju väiksem, aga mitte võimatu.
 
lilleke 07. jaanuar 2008, kl 18.10
no appike- ov arvutamine ju täpselt teada, pole mingi täppisteadus

mens tsükkel- päevade esimesest päevast järgmiste päevade esimese päevani. Arvuta näiteks 3-6 kuu põhjal oma keskmine tsükli pikkus. lahuta 14 päeva enne järgmiste päevade hakkamise kuupäeva. + - 3 päeva on rasestumine kõige tõenäolisem.

Seega mehe x sõber väga puusse ei pannud- lühema tsükliga (28 päeva) naistel satub see päev tõesti nädal PEALE päevi (tsükkel hakkab ju päevade esimesel päeval)

nõus sellega et iga päeva pole mõtet- seemne rakk ei jõua küpseda, vahet pidada 2-3 päeva

ei taha küll tuju rikkuda, kuid isud võivad tekkida ka pseudorasedusest (mul oli 4 kuud) kuna ka väga tahtsin rasedaks jääda...
 
kyynik 08. jaanuar 2008, kl 13.18
heh, mis targad koos. Kohe kurb möelda, et sellised paljunevadki.

-"söön nii, et vahel tahan ja vahel ei taha, kas olen rase?"
-kle karin, kas sa väidad, et iga päev seksimist vöib kasutada ka rasestumisvastase vahendina? "ja kui iga päev seksida, siis uued spermatosoidid hävitavad need eelmised ja viljastusvõimelised ära."

Kui sa Karin ikka aru ei saa, mis arst sulle räägib, siis palu, et ta seletaks natukene lihtsamalt sulle asju. Ehk siis :iga päev ei ole soovitav seksida- väide öige. ...siis ei ole vöimalik rasestuda- väide vale.
 
mina 09. jaanuar 2008, kl 21.28
Kui sinu mens.tsükkel on näiteks 28 päeva,siis ovulatsioon on 14.päev.Kuna spermatosoidid elavad 3 päeva,siis ka enne ovulatsiooni 3 päeva lähevad nn.ohtlike päevade arvestusse.Ovulatsioon ise kestab kõigest 24.h,nii et peale seda on selleks korraks jälle kutu-piilu.Noored lugege vastavat kirjandust,viige ennast asjadega kurssi ja head tite tegu.
 
Tüdruk19N 10. jaanuar 2008, kl 00.00
No nii suurt soovi mul ka pole, et mul tekiks emakaväline rasedus. Osad teist on nii targad- et anna abi. :S
 
? 10. jaanuar 2008, kl 01.19
Mis emakavälisest sa räägid?Pseudorasedus, sa rumal laps, on see kui tekivad raseduse tunnused, aga tegelikult ei ole rase!
 
neiu 16. jaanuar 2008, kl 13.01
Kas tõesti on nii et eelmise päeva spermatosoidid hävitavad järgmisepäeva spermatosoide:O ja spermatosidid valmivad 3 ööpäeva?:O
 
nr2 22. jaanuar 2008, kl 17.03
Sina tahad last aga kas su sõber on nõus koos sinuga tahtma last ja selle ka üles kasvatama koos siniga?
 
...! 09. detsember 2008, kl 10.33
mul sama lugu , et söön väga palju mandariine millegipärast. tavaliselt võtan ma kas ühe või siis 3 . aga seekord sõin ma kohe kõik korraga terve kausi ära, ja eile õhtul hakkas millegi pärast selg väga valutama .. ja nüüüd nagu annab alakõht ka natuke tunda :S .
 
Kristel :) 01. detsember 2009, kl 16.55
Heh , otsin igalt poolt foorumist vastuseid enda küsimustele aga ei leia kuidagi . Tahaks jubedalt last saada ja üritanud juba 6 kuud aga asjatult , lootus hakkab juba vaikselt surema . Käisin arsti juures , kõik korras , sama ka mehega . Viimasel ajal on üldse imelik , et pärast vahekorda tuleb sperma kõik hädal käimisega välja , ei saa aru mis toimub ? :S
 
Kristelile 01. detsember 2009, kl 17.15
aga kuhu see sperma siis peaks jääma??? loomulikult tuleb välja ju :D ütle palun, et sa teed nalja!
 
uskuge igasugu legende 02. detsember 2009, kl 15.27
kui iga päev seksimine oleks rasedust raskendav, siis ma hetkel rase poleks. nii et sellele meetodile ei tasu teil lootma jääda. ;)
 
K 21. detsember 2009, kl 18.30
Geez, 5 päeva pärast päevi on üsna ohutu aeg! Edasi alles hakkab lapsetegemiseks sobilik aeg!
Seksige kõige sagedamini päevade algusest loetuna 10.-15. päeval!

Teemaalgatajast saan ma aru, noor ja rumal, nähatavasti ka perekonnaõpetusest poppi teinud. Aga et täiskasvanud naised nii lollid on... anna abi. 'Lilleke' ja 'mina' on ainukesed, kelle jutt vähegi kritikat kannatab, ülejäänud ajavad lihtsalt hülgemöla...

19N, loe: http://www.meelespea.net/ee/ciklas ja sealt ülaltäärest teemasid edasi.
 
mhh 07. jaanuar 2010, kl 22.20
Sööte mandariine sellepärast, et C-vitamiini puudus on. Millest ta on, ei tea, aga ei pruugi just rasedusest.
 
Ime 08. jaanuar 2010, kl 07.47
Ei tea mis siis lõpuks mõjub, arvata võib et ikka õige ajastus on tähtis, kuid kes teab.
Pea kolm aastat võttis aega, kuid lõpuks on tulemus käes. Proovisin igasugu imenippe, igapäevaselt, ülepäeviti, lugesin kuupäevi ja ei midagi. Aga siis lugesin seda püstitatud teemat siin ning katsetasin 3 päeva meetodit ja jäingi beebiootele. Kauaoodatud õnn tabas just siis kui olin juba loobumas. Oli see siis nüüd juhus või lihtslt kokkulangevus. :)
 
Oblikas 20. jaanuar 2010, kl 05.38
Mina jäin rasedaks just vahetult peale päevade lõppemist, ca teisel päeval vms. Ei ole need asjad nii must valged midagi, on lihtsalt suurema-väiksema tõenäosuse % tsükli jooksul ja kõik.
 
Gristin 24. juuli 2011, kl 18.00
Tere..
Ma kahtlustan ka ,et olen rase .. päevad on juba 7 päeva hiljaks jäänud.. aga tegin 2 päeva tagasi mingi õhtu 6 aeg testi ,aga test oli negatiivne.. Mis tegema peaks.. ja mõtlema.. aidake mind
 
ei tea mida teha.. 31. oktoober 2011, kl 11.30
Olen proovinud rasedaks jääda nii igapäevaselt seksides kui ka pikemaid vahesid pidades aga ikka mitte midagi:(kellel nyyd öigus siin?
 
messasja 31. oktoober 2011, kl 17.47
5 päeva peale tsüklit?Kuulen esimest korda.Tean seda,et OV kõrgpunktist 2-3 päeva enne ja pärast on väga suur võimalus rasedaks jääda.Igal naisel on erineva pikkusega tsükkel ja päevad kestavad erineva aja.Mõnel 3 päeva,mõnel 7,jne.Tavaliselt läheb ikka see OV aeg keskmiselt sinna 2 nädala kanti,peale mensese esimese päeva algust.Tee endale selgeks kõigepealt oma tsükli pikkus.Kas see käib regulaarselt?Kui jah,siis on kergem oma OV päeva välja arvutada.Kui ei,siis võta keskmine pikkus.
 
soovija 01. november 2011, kl 17.55
Nagu siin mainiti, siis 14 päeva enne menstr-i on võimalus ja 14 päeva pärast menstr-i ei ole võimalust.
 
mmmandariinid 05. november 2011, kl 10.47
detsember on lihtsalt mandariinihooaeg. poes hakkavad nad sind alateadlikult mõjutama ja nii tekibki isu.
 
murelik 29. november 2011, kl 17.42
Tere mure siuke, et tegin testi ja algul näitas mulle 2 triipu kuigi üks oli hele. Tegin teist korda siis ei olnud midagi näha. Päevad on juba 2 kuud ära jäänud ja kõht nagu hullult paisub, rinnad veidi valutavad ja kõhupeal magada ei saa. Ainult külili või selili. Mida teha? Panin arsti aja ka 5.ndaks detsembriks.
Kas kellelgil on veel selliseid juhtumeid. Ootan teie vastuseid..
 
ja nii ongi ... 01. detsember 2011, kl 23.56
Mul on olnud 4kuud päevad ära, ja rase ma ei olnud. Kahjuks, Välja tuli, et oli tekkinud põletik , sain klamüüdia, mitte partnerilt, aga kopsupõletikust . kuu aja pärast sain teada, et tsüst lõhkes munasarjas, ja lapse saamine võimatu . üks protsent sajast , ja teie virisete et te ei jää . Olete kuulnud, et rasedaks jääb naine siis, kui on õige aeg . Mina seda aega ei saa kunagi tunda, ja tahan nii väga oma mehele last kinkida, ja ise emaks saada. Mul on 8detsembril jälle arsti juurde minek, kuna see on juba teinekord, kui raseda tunnused on kallal aga rase ei ole ja siis lähen kontrollima et äkki on jälle mingi tsüst kallal . Laps sünnib armastusest või siis kui on õige aeg . Ärge üritage lapsi saada, kui on õige aeg ja teil stressi naised pole, siis avastate ükspäev et olete rase .
 
lol 09. detsember 2011, kl 23.46
su mehele sperma kohta , kristel, erektsioon.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!