Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
ikkagi need raseduse tunnused!?
 
Pipi 19. veebruar 2013, kl 15.52
Tere! Äkki saan siit natukenegi tarka nõu... Mul on rinnad valulikud ja samuti olen paaril korral pigistanud ning on tulnud valget vedelikku. Siiamaani on menses olnud okei, kuigi viimasel ajal suht ebakorrapärane. Kuid verd on tulnud normaalselt või isegi natuke rohkem (2-3 kuud). Olen teinud ca 1,5 kuu jooksul 3 testi, kuid need on selgelt neg.-d. Arsti juurde veel ei saa minna, sest olen välisriigis ning naasen alles kuu aja pärast, muidu oleksin juba ammu günekoloogi juures käinud. Kas võib siiski olla tegu rasedusega?
Tänan ette ja soovin ilusat peatset kevadet! :)
 
Brit 08. jaanuar 2014, kl 21.08
Oi palju õnne, tuhkur! Õnnesoovid said kirjutatud pistva kõhu, väriseva südame ja suure ootusega...näis..näis :)
 
kardan.... 11. veebruar 2014, kl 16.52
Ma olin vahekorras 8.veebruaril ja 10.veebruaril lausa 2korda.....
Olen siiski alla 16a, seega ei tea eriti nendest asjadest, olen suht palju lugenud aga siiski ma ei suuda enam mõelda.....
päevad peaksid hakkama 20-ndal veebruaril, aga kui olen olnud vahekorras U 2nädalat enne päevi kas siis kui olen rase jäävad päevad ära?
peale esimest vahekorda on mul alakõhus õudsad valud, õudne väsimus, kõhus oleks nagu raske, iiveldus, õudsalt sööks aint ja mõni asi ajab lausa oksele....
ma lihtsalt ei saa sellest kellegile rääkida peale oma poisi ja parimale sõbrannale... muidu mind visatakse kodust välja....
kuna olin seljavaludes on mul 13.veebruar masaaz ja röntgen, aga nagu aru olen saanud ei tohi minna röntgenisse kui kahtlus rasedusele, on see tõsi?
Aidake.... Ma kardan ....
Mu tujud vahelduvad, olen seepärast mures kuna kardan et lõpuks olen poisist ilma :'(
 
To kardan 12. veebruar 2014, kl 11.13
Ja kaitsevahendeid ei kasutanud mitte mingeid?
Umbes 2 nädalat enne päevade algust toimubki ovulatsioon ehk siis ongi naine kõige viljakam. Kui te mingeid kaitsevahendeid ka ei kasutanud siis jah, suure tõenäosusega oled rase. Ja röntgen on ning massaž on tõesti keelatud rasedale.
 
imelik 20. jaanuar 2015, kl 20.25
Tere!
Küsin natukene abi!
Olen 18.Mul alles nädal aega olid päevad ära ja muidu käivad alati regulaarselt ja korralikult . kuid nüüd nädal aega tagasi lõppesid ja nüüd eilsest märkasin et vetsus käies tuleb vetsupaberile heledat verd ning täna tuli vereklimp. Millest see võib olla? Pole varem sellistasja olnud.

Paluks mõistvat suhtumist.
Aitäh!
 
Kas on võimalus et ma rase 18. november 2019, kl 00.54
Hey! Ma olin natuke rohkem kui nädal aega tagasi kaitsmata vahekorras (päevade ajal) peale vahekorda järgmisel päeval lõppes veritsus, arvasin et see norm, 2 päeva pärast vahekorda võtsin Sos pilli ja arvasin et kõik korras nüüd. 5 päeva hiljem hakkasin ma jälle veritsema aga see veri oli pigem pruunikas. Üheks päevaks jäi veritsus järgi ja siis hakkas uuesti ja nüüd on kõhu krambid ka. rasedus testi jaoks on veel vara, aga kas on võimalus et ma kuidagi moodi rase või on mul midagi hullemat viga?
 
Kats 13. märts 2020, kl 21.50
Päevad on nädalaega hiljaks jäänud. Test näitas ühte triipu. Rinnad on suured nagu enne päevi ikka paljudel naistel lähevad,aga seekord on nagu teistmoodi. Kui tavaliselt on kõvemad ja rasked rinnad siis seekord ümaramad ja pehmed. Kõht on juba 3-4 päeva kinni. Pissil käin küll tihedamini viimasel ajal ja vasakul pool all kõhus on ka aegajalt valud.(pisikesed ja harva ,aga tuntavad) .
Kas keegi oskab öelda kas see rasedus või võib veel midagi selle taga olla ?
Ahhjaa peavalud olid ka 4 päeva järjest.
Aitähh vastuste eest :) Teisipäeval lähen arstile,aga uudisimu suur kas rasedus või midagi muud? Aasta tagasi jäid ka mingisugusel põhjusel päevad 1 kuu ära ja siis hakkasid uuesti ,aga selliseid sümptomeid ei olnud.
Päikest :)
 
Rahaboss 13. juuli 2023, kl 13.20
https://earn-easy.cc/828244233752
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!