Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lapsesoov
ikkagi need raseduse tunnused!?
 
murelik 06. aprill 2010, kl 18.28
tere
mul selline väike mure..nim.olen um,6-7nädalat rase..kõhuvalud on mul olnud enne rasedaks jäämist ja nüüd ka raseduse ajal.arstile lähen alles 12dal.
muure siis siin: täna hakkas mul tulema pruunikat voolust.algul valu ei olnud aga nüüd on tekkinud ja selline veidike terav valu..

kes oskax aidata??kas peaksin muretsema??või mida ma tegema peax??
 
murelik 06. aprill 2010, kl 18.28
tere
mul selline väike mure..nim.olen um,6-7nädalat rase..kõhuvalud on mul olnud enne rasedaks jäämist ja nüüd ka raseduse ajal.arstile lähen alles 12dal.
muure siis siin: täna hakkas mul tulema pruunikat voolust.algul valu ei olnud aga nüüd on tekkinud ja selline veidike terav valu..

kes oskax aidata??kas peaksin muretsema??või mida ma tegema peax??
 
to murelik 06. aprill 2010, kl 22.01
kohe kohe arsti juurde!!!! minul alsgas nii nurisynnitus...:(
 
murelik 06. aprill 2010, kl 22.12
oi eii..seda ma küll ei taha:S:S

kella 19st pole hetkel enam pruuni voolust olnud..
äkki ei ole midagi hullu.. appi ma ei tea mis teha..ma ei tahax et midagi juhtuks aga ma ei tahax samas ka ülenärvitseda..12dal lähen alles 1korda arsti juurde üldse.:( siis saan täpselt teada kui kaua rase olen ja võetakse arvele.
ei tea kohe mida teha...
 
jane to murelik 06. aprill 2010, kl 23.33
joo klaas veini voi siis sooja piima, mis iganes sul aitab narve rahustada,...aga homme mine arsti juurde kui veel "veritsed". hoia ennast ja ole tubli... ise kahetsen nii vaga et kohe arsti juurde ei lainud vaid jain nii koju ootama... :((((
 
murelik 07. aprill 2010, kl 10.39
to jane ma ei "veritse" vaid eile tuli 2korda sellist pruunikat voolust.peale 7(õhtul) enam ei tulnud midagi.täna hommikul nagu oleks ja nagu ei oleks kh.
ega ennem ikka teada saa kui arsti juurde tuleb minna..aga kas mind võetakse nii vahele või mida ma ütlema peaks??kuna kõik ajad ju arstil täis?
 
Faith 07. aprill 2010, kl 22.12
Tere, kirjutan sis esimest korda.

Meie ka yritame, kuigi suguelu meil tiheda ja korrapärase graafiku all ei ole. Sooviksime nii väga titat.
Kohuvalud ja pisted on tihedalt, juba enne kui hakkasime proovima titat teha)
Kohuga on yleyldse kummalised lood, koguaeg midagi toimub seal,.usun et kui jään rasedaks sis ei saagi enne aru kui palla ees ja 10kg, juures.
Teen nyd teste, iga kuu, vahest ka tihedamini kui "sisetunne" midagi ytleb.
Viimati kui käisin arsti vastuvotul sis mulle öeldi vaid et
"Pole rase ja teil on kyl väga ILUSAD munasarjad"
Ilusad???? ilusa kujuga voi ,voi on nad terved voi Mitaaaa.???
jäi kyl mulje nagu ta polnud isegi oma jutus kindel.
Nii et arstile ei taha enam, Ootame ja loodame.. pyyame roomsalt oma triipe.
Panen kirja sis kui olen omad kätte saanud. x)
Soovin koigile ootajatele ja yritajatele, kannatlikkust ja positiivsust-igas mottes!
 
to murelik 07. aprill 2010, kl 22.55
Mul tuli ka raseduse alguses pruunikas voolus ja k6hus olid valud nagu enne p2evi tavaliselt sp olingi kindel et hakkavad p2evad, aga tuli v2lja hoopis et olen rase :) Ma ei oelks ette kijutaud mis k6huvalud raseduse alguses mul on.. pidevalt on hirm et midagi on valesti, aga ilmselt ikkagi mitte. Rasedust on mul 5n2dalat ja eelmine n2dalavahetus tuli j2lle pruunikat voolust l2ksin traumasse( londonis, elan siin) ja tehti mu esimene UH, loode oli ilusasti emakas, aga sydamekohinadf vms polnud kuulda, aga arst ytles sp et liiga varajane rasedus on ja l2hen uuesti j2rgmine neljap2ev. Olen kindel, et k6ik on h2sti! Soovitan kindalsti arsti juurde minna, sest paanitsemine ja n2rvitsemine ei tee head ei sinule ega ka oodatavale lapsele. K6ike head!
 
m 13. aprill 2010, kl 12.34
Paberiga pühkides tuleb mul roosat voolust, järgmine päev pole midagi viga , ja siis jälle, pruuni ja roosat voolust segamini.

Ma ei tea millal mul päevad hakkavad . eelmine kuu algasid 13.
Ütlen ka seda ,et mul on polütsüstilised munasarjad.
Mensese ajal on koguaeg palju verd ja kestavad 7 päeva. Nüüd tuleb megavähe. paar tilka võibolla ja kõik. :S

Ma ei tea, ma olen segaduses.
 
segaduses 21. aprill 2010, kl 20.30
Tere.
mul selline mure et mul pidi menses hakkama 23.03 , aga hakkasid 30-ndal ja kestsid 3p2eva! terve aeg on jube v2simus ja tujutsemine:(
nyyd pyhap2eval hakkas t2iega verd tulema nagu oleks menses, aga ei rtohiks ju nii j2rjest olla:O nyyd on verejooksud kestnud neli p2eva ja hakkavad v2iksemaks j22ma... aga ikkagi on kuidagi v2ga imelik ja vahepeal on jõhkrad kõhuvalud:S
kas keegi teab mis selle põhjustada võiks!!1
oleksin igasuguse abi eest v2ga t2nulik(A)
Päikest!
 
to segaduses 21. aprill 2010, kl 21.46
ilmselt emakav2line rasedus ja nyyd katkemine, aga vb lihtsalt vererohke menses, aga never know.. parem karta kui kahetseda.. soovitan minna traumasse v6i arsti juurde nii ruttu kui v6imalik.. n2iteks helistad oma arstile ja seletad, mis v2rk on ja siis peaksid kohe aja saama, sest vb on sul vaja puhastust vms, ma t2pselt kursis pole, aga kui p6letik tekib siis asi v2ga halb..
 
mistoimub 29. aprill 2010, kl 13.16
Mul olid viimased päevad 26jaanuar, koguaeg kõhulahtisus, nüüd on tulnud ka meeletu väsimus, kõhus veits mullitab, olen 3testi teinud, mingi kuu ajaste vahedega, kõik testid on negatiivsed. Ei kujuta ette mis see olla võik, olen juba rase olnud , kodus 1,3kuune laps kasvamas, aga ei saa aru mis mu tervisega toimub vahepeal nagu tunduks, et olen jälle rase, aga testid olid kõik negatiivsed, ning ei ole veel arsti juures käinud.
 
mistoimub 29. aprill 2010, kl 13.19
ahjaa, ning väga kõikuvad söögiisud on ka, jubedalt tahaks mingit baaris tehtud õllesnäkke, kanatiibasi või midagi sellist, šašlõkki ja kõike lihalist:D ning kõrvale ka midagi.Nii vaimselt kui tühjakõhutundeliselt on need isud.
 
kata 30. aprill 2010, kl 11.43
minul on siis mure, et kahtlen ise ka rasedust, aga rasedustest oli neg.juba nädal aega on olnud mul rinnad hellad olnud ja iiveldus hommikuti, tahtsin täna minna veretesti tegema, aga ei saanud.kas võib olla ka nii, et alles hiljem võib rasedustest rasedust näitama hakata?Oleksin tänulik abi eest:)
 
jah 30. aprill 2010, kl 12.25
kõik on võimalik.
 
tete 01. mai 2010, kl 21.32
Kui asi puudutab rasedust, siis t6esti k6ik v6imalik. Ja ma arvan, et midaiganes keegi ytleb raseduse tunnuste kohta siis tegelikult on see iga naisel erinev. Soovitan soojalt teha rasedustest ja kui ikka tunned end imelikult siis kindlasti arsti juurde minna. ME v6ime siin foorumites r22kida midaiganes ning aimata ja oletada, aga sellest tegelikult ei ole kasu.


(Ja kui asi puudutab valusid ja verejooksu, siis ma ei saa aru kuidas m6ni veel siin foorumis suudab ja j6uab muljetada oma symptomitest. Arstiga on vaja sellest ju r22kida. Iga naine on erinev ja kui yhel t2hendab verejooks ja valu mensest, siis teisel emakav2list rasedust ning kolmandal yldse midagi muud.)
 
tuhkur 02. mai 2010, kl 20.48
tegin täna hommikul rasedustesti, kuni 5 minuti jooksul teist riipu ei tekkinud. läksin magama tagasi. umbes 3 tunni möödudes testi uuesti vaadates oli sellele tekkinud ka teine, täiesti märgatav roosa triip. kaigert plaattest oli. ov-st möödas täna 12 päeva. olen siis või ei ole?
 
Minni 02. mai 2010, kl 21.58
tuhkrur, Kaigert plaattestile tekivad kergelt nn kuivamistriibud. Ma tegin ka selle hiljuti. Hommikul oli üks kindel triip ja õhtul oli triipe juba 2. Kuna soovin väga last saada, passisin hommikul testi iga paari minuti tagant, kuni 15min möödas oli. Veendusin, et negatiivne.

Hiljem tekkinud triipe ei tasu uskuda. Ja pigem soovitan teiste firmade teste kasutada.
 
MURES ! 07. mai 2010, kl 12.05
..Kui mul pole olnud menstruatsiooni 2 ja pool kuud, olen teinud teste-need on negatiivsed olnud. Aga ma koguaeg justkui paisuks. Söögiisu on ka, kuid ei ütleks et väga suur, lihtsalt hea isuga :P Olen kuulnud, et paljudel ei pidavatki testid näitama, et arst alles avastab selle oma vahenditega !? ( Panen arstile aja) Küsimus sis selles, et kas kellegil on veel mitme kuiseid ära jäämisi olnud ?
 
tuhkur 07. mai 2010, kl 15.53
tegin nüüd täna biocardi plaattesti hommikul, jälle tuli triip. õrnem kui kontroll, aga nähtav.
 
Tupsu 11. mai 2010, kl 14.03
Mul selline jama, et päevad on nüüd 14 päeva hilinenud ja rinnad hellad juba 3 nädalat ja muidugi on ka sellised tuiked alakõhus. Tegin nädal tagasi 2 testi, mis olid neg. Mis te arvate, kas rase? Teen veel teste?
Ja veel on olnud ka palavik 37,0-37,3 piires

Ette tänades!
 
to tupsu 11. mai 2010, kl 14.59
Ma arvan, et veel yks test ja kindlasti hommikuse uriiniga. Kui neg siis pole rase, aga kui mures siis mine oma arsti juurde ja ta teeb sulle veretesti. Mul on ka p2evad hiljaks j22nud ja samad tunnused olnud aga rase pole olnud, test ikka yldiselt n2itab 2ra kas oled rase.
 
zzzzzz 20. mai 2010, kl 03.55
Mul on p2evad aga hommikune iiveldus...juba teist p2eva oksendanud hommikuti. Bussis s6ites ajas kellegi l6hna6li mul sydame pahaks. On v6imalik, et ma olen rase?
 
to zzzzzzz 23. mai 2010, kl 00.40
ikka on voimalik! Aga voimalik, et ei ole ka. See iiveldus rasedatel tavaliselt tuleb siis kui ise tahab kogu p2eva ajal ehk see pole ainult hommikuti, see hommikune iiveldus on lihtsalt selline nimetus. Sinu olukorral voib olla sada erinevat pojust. Tee test!!! :)
 
murelik 30. juuli 2010, kl 14.14
Tere.
Mul siis selline mure, et menses k2ib, aga rinnad on valulikud selja valud ja iiveldus ja nh kõik muud syptomid n2itavad rasedust testi poel teinud kuna ei usalda neid ja mõtlesin et enne arsti juurde minekut kysin teie k2est, et kas oleks võimalik et ma olen rase!
olen kuulnud paljusid kellel on esimestel rasedus kuudel olnud päevad!
ootan suure huviga teie arvamusi ja vastuseid;)
P2ikesT!
 
y 30. juuli 2010, kl 15.18
Mul olid ka peale rasestumist 1 kord päevad veel, aga need olid lühikesed ja teistsugused. Nagu polnudki õiged päevad.
 
mul 06. august 2010, kl 23.09
Mul mullitas kõhus 3. päeval peale vahekorda. Igaks juhuks sõin ära potitäie peterselli, sest olen kuulnud, et mõisapreilid tegid nii vanasti, kui ei tahtnud rasedaks jääda:). Igatahes mullitamine lõppes ja 2,3 nädala pärast näitas rasedustest negatiivset. Nii et vist siis ikkagi pole rase. loomulikult ootan praegu päevi nagu issanda õnnistust:).
 
veel mitte:S 20. august 2010, kl 09.55
mitu kuud juba rinnad valusad ja suurenenud...Olen 16( ja ärge hakkake palun pihta sellega, et mis ronid nii noorelt siis voodisse:$ ), ja rinnad veel kasvavad... seega ei tea, kas rinnad suurenevad ja on valusad sellest et kasvavad või sellest et olen äkki rase ... nii kardan. Natuke aega tagasi mõtlesin et nii armas oleks rase olla.:) aga teadsin et ei ole veel valmis.
Ei ole praegu ka valmis:S mitte sellepärast et pidutseda tahan..EI- ma niikuinii ei pidutse ja alkoholi pole kunagi joonud.. Lihtsalt tahan et lapsel oleks hea elu,et kui tuleb siis sinna, mida ta saab kutsuda oma koduks:)
päevad hiljaks ei ole jäänud, aga eelmise menstruatsiooni ajal-kaks tundi peale seda kui hakkasid, hakkasid kõhus krambid, nii valus oli...see oli tõesti liiga valus( ja valu talun ma hästi ),roomasin mööda tube ringi ja hoidsin kõhtu, püsti tõusta ei saanud, siis oli kohe väga hull...siis oksendasin natuke ja kõht oli lahti...üheski asendis ei saanud olla...Poiss andis mulle valuvaigistit, aga valu kestis ikka edasi...Kui olin poolteist tundi piinelnud ja poiss luninud et kas võib arsti kutsuda, siis läks valu üle...
Ja suursuur väsimus on peal...kui näiteks natuke kauem pesu triigin, siis hakkab paha:S ja üleüldse jõuan kõike vähem teha...
Ja tavaliselt magasin hommikul kaua, aga enam ei suuda...uni läheb ära juba kaheksa aeg hommikul ja siis hakkan kodus toimetama...ja kõht on ka natuke suurem , kui enne...
Palun öelge et ma kujutan lihtsalt ette endale, et need ei olegi üldse raseduse sümptomid:S
Mul ei ole kuskilt võimalik rasedustesti ka osta:S
 
küsija 20. august 2010, kl 13.26
mm ma seksisin posiga nädal tagasi ja ta ei kasutanud kondoomi aga ta nagu võtis peenise ennem tupest välja kui see purskas vms..aga mul hakkasid nagu päevad, aga ma ropsisin käed väriseid ja kõht valutab..kas see võib tulla sellest et ma olen rase
 
veel mitte:S 20. august 2010, kl 16.44
ma ka sp. kardan et seksisime ilma kondoomita ja poiss võttis enne purset välja... Aga äkki mingi tõenäosus on?:S nii kardan:S:S
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!