Rääkigu mis need ootajad tahavad, aga fakt on see, et kui mees aasta või paari jooksul naist naiseks ei palu, siis edaspidine ettepanek jääb minu silmis alati kuidagi valeks. Selline tunne, et mees justkui ootas kõik need aastad tegelikult, et ehk tuleb keegi parem ja siis lõpuks sai aru, et näe, ei tulnudki. Mina olen sellessuhtes oma suhetes nõudlik olnud ja kohe suhte alguses nii mokaotsast ühe korra maininud, et kui ettepanekut aasta jooksul ei tule, siis on lahkuminek. Aasta on piisavalt pikk aeg, et inimene saaks aru, kas ta tahab teisega koos olla ja temale pühenduda või mitte. Viiest suhtest neljas tuli ettepanek aasta jooksul. Kolm lükkasin tagasi, kuna mõistsin, et minu jaoks need mehed õiged ei ole. Viimane tuli kolm kuud pärast tutvumist ja selle võtsin vastu. Kusjuures selles viimases suhtes ma isegiei olnud maininud seda, et ootan mingit ettepanekut aasta jooksul. Abiellusime ca aasta pärast kihlumist, sest mõlemad tundsime, et see on õige. Nüüd juba aastaid väga õnnelikult koos.
Seega naised, ärge laske meestel sellised ludrid olla. Mees, kes sind päriselt tahab, teeb ka ettepaneku, eriti kui naine on sellekohaseid vihjed visanud. Minu praegune mees nt elas eelmise elukaaslasega koos 5 aastat ja kunagi ei teinud ettepanekut, sest sisimas tundis, et asi pole õige. Sama oli minu vennaga, kes elas koos naisega 8 aastat. Leidis uue kallima ja ettepanek tuli 9 kuu möödudes. Minu eelmine boss, väitis, et tema ei abiellu kunagi ja elas oma lapse emaga koos lihtsalt kuus aastat, tegi uues suhtes ettepaneku aasta möödudes. Kooliaegne meessoost pinginaaber on nii hädas, et tema elukaaslane ei taha abielluda - mees teeks selle kasvõi hommepäev ära.
Mees, kes armastab naist ja on veendunud, et naine on see õige, teeb ettepaneku reeglina väga kiiresti! Mees ei karda tunnistada seda nii endale kui avalikkusele, et vot just selle naisega ta tahabki elulõpuni koos olla ja vot just selle naise nimel on ta kõigeks võimeline!
Kahju nendest naistest, kes elavad meestega, kes neid tegelikult selleks kõige paremaks, kosimisvääriliseks, ei pea.