ära nüüd põe asjade pärast, milles sa süüdi pole. mul ka pole sugulasi, mis siis! ütledki ämmale, et selline lugu ja kuna sul oleks ebamugav ja see on ikkagi sinu pulm, siis palun ärgu sellist asja korraldagu. normaalne inimene ei hakka ju teisele tema omas pulmas tekitama halba enesetunnet? ta lihtsalt ei taju hetkel, selgita rahulikult, kahekesi olles ja ongi korras. pealegi ära kedagi vägisi küll kutsuma hakka, su mees otsustas kosida sinu, mitte su sõpru ja see, et tal on, on tema stiil, sinu oma on teistsugune ja kumbki pole vale. mul juubel tulemas, no et kutsuks kedagi, teised peavad sel puhul ikka suured peod ja no mul oleks kutsuda nii 5 inimest, no ei ole rohkem kedagi, keda tahaksin kutsuda. ka nemad pole mind kutsunud, kuigi käime läbi. mõni on väitnud alati, et ei peagi. kuigi tean, et väikest viisi ikka on pidanud. no mis seal ikka, ei kutsunud, ma ka ei kutsuks. ja üldse ei põe ka :)
ära muretse, rõõmusta, et sul on pulmad ja elu algamas, ela täna ja hetkes. naudi ja jäta kõik meelde, kunagi on nii hea meenutada, kui juba juubeleid pead, no selliseid "väärikaid", nagu minul.
õnne ja edu sulle!