Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kvaliteetne pist pruutkleidi jaoks
 
Brety 15. november 2013, kl 14.38
Tere!

Kas keegi oskab öelda kus Tallinnas oleks võimalik osta kvaliteetset pitsi pruutkleidi õmblemise jaoks?

Ette tänades!
 
:) 15. november 2013, kl 17.16
Trendist näiteks (Vanalinnas). Valik pole küll kuigi suur...
 
mann 03. detsember 2013, kl 13.22
mina ostsin Vene tn keldripoest väga ilusa
 
AS 16. detsember 2013, kl 12.12
Saana - Pärnu maanteel.
 
S.U. 30. jaanuar 2014, kl 19.05
Käisin ka talvel pitsi jahtimas - mitte ainult polnud kuskil pitsi, aga valget pitsi ega siidi ei olnudki! Ju siis on nõudlust järjest väiksem sest pigem tellitakse hiina odavkleite netist. Kui sa Eestis otsid pulmakleidimaterjali, siis arvesta et selle peale raiskad 4 kuud tõenäoliselt. Meil ei ole siin valikut, meil müüakse kangaste osas pigem praakkaupa või siis tellid materjali kataloogist ja maksad tõsist kirvehinda. Nii või naa kulub tohutult närve ja sebimist. Tõenäoliselt läheb olukord kevadel paremaks, aga kes kleidi osas järeldandmisi ei taha teha ja kel aega küllalt, siis neile soovitan seda puhkusega kombineerida. Järgmine puhkusereis mis teete, tehke sellisesse kohta, kus tegeletakse kangaste tootmisega. Ma isiklikult hankisin pitsi just selliselt - hüppasin Türgi reisi ajal Bursa linnast läbi ja sain kõik vajaliku materjali ühe päevaga ostetud - korsetist pitsi ja loorini. Sain äärmiselt kvaliteetse pitsi mis Euroopas maksab 130€/m ja seda 45€/m hinna eest: https://dl.dropboxusercontent.com/u/49395289... Eestis sellise kvaliteediga pitsi vast ei leiakski.
Kellel väga tahtmist saab seda sama prantsuse pitsi tellida neilt ka posti teel: http://hintipek.com/



Toimetatud 1 kord(a). Viimati S.U. 30.01.2014 19.17.
 
S.U. 30. jaanuar 2014, kl 19.30
Seda lisan ka, et üleüldiselt pole ka Euroopas kangaste osas väga suurt valikut. Enamus kangapoode näevad välja nii, et 70% pinnast on pühendatud hobitegevusele (kudumine, lapitekid jms) ja ülejäänu on kangad. Ma Saksamaal sõitsin nt spetsiaalselt kohale piirkonna suurimasse kangapoodi, mida kõik kiitsid ja lahkusin sealt täiesti pettunult, sest kangapood = hobindus. Kui seal ka on kangaid müügil, siis pigem puuvilla lapiteki jaoks. :D Lääne inimene lihtsalt ei lase kleite õmmelda, sest tööjõu tunnihind on nii röögatu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!