Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pulmad aias - otsin tegijat
 
S.U. 03. veebruar 2014, kl 20.21
Tere!
Plaanis on väike ja intiimne aiapulm (30 inimest) Olen siin tuhninud igal pool veebis, aga pole siiani ühegi pulmakorraldaja ega peoteenuse pakkuja puhul tekkinud tunnet, et nad oleksid võimelised ka midagi isikupärast pakkuma. Mõni tegelane on ka võibolla märkamata jäänud.

Kas oskate soovitada ühtegi tegijat, kes suudaks aia moondada hubaseks ja romantiliseks paigaks (valgustus, lilleseaded, küünlad jne)? Olen ise kunagi pulmades ettekandjana töötanud ja tööst tulenevalt on tekkinud teatud vastumeelsus nö "tüüppulmade" isikupäratu formaadi vastu. Võimalusel ei tahaks ise dekoratsioonide jahtimise ja tellimisega tegelda - proovisin alguses ise uurida, aga vaatan, et kui väljaostmise asemel rentida tahta, siis läheb asi keeruliseks.

Ootan Teie soovitusi / positiivseid kogemusi! :)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati S.U. 03.02.2014 20.25.
 
jaanika 04. veebruar 2014, kl 11.34
Kui sa oled seni ainult netist otsinud ja vaadanud pulmakorraldusega tegelevate firmade kodulehti, siis need on jah üsna ühenäolised. Aga see ei tähenda, et nad poleks suutelised teistmoodi pidusid korraldama. Võta julgelt ühendust järjest kõikide sulle silma jäänud firmadega, mine kohtu ja räägi oma visioonidest. Need tegijad on vahel päris õnnelikud, kui nad ei pea tegema jälle järgmist täpselt eelmise 100 peo koopiat vaid saavad vahele ka midagi muud teha. Aga sa pead ise omama kõigepealt visiooni sellest, mida sa tahad ja siis kuuladki, kuidas sinu mõtetega nemad haakuvad ja kas nad suudavad sulle pakkuda õiget asja. Muul moel ei leia õiget korraldajat.
 
S.U. 04. veebruar 2014, kl 19.54
Aitäh Jaanika hea soovituse eest!
 
Autorile 06. juuli 2014, kl 22.53
Tere! Juhtusin seda postitust lugema ja ehkki aega on mooda lainud - kas leidsite sobiva peokorraldaja?
 
S.U 08. juuli 2014, kl 18.58
Otsustasin memorymakers.ee kasuks. Tundus, et neil on oma lähenemine mis sobib minu visiooniga kokku. Pidu pole küll veel toimunud, seega midagi väga muljetada hetkel pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!