Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Graveeringud klaasil pulma kingitustena
Janek Joosu 26. märts 2014, kl 20.04
Alates 2009 aastast olen tegelenud klaasi graveerimisega.

Oskused klaasi graveerimisel olen omandanud iseseisvalt läbi erinevate tööde ja näpunäidete selle ala parimatelt tegijatelt laiast maailmast. Käsitsi graveerimine on õpitav, kuid kindlasti on väga suur osa ka loomulikul andel. Kui varasemalt sai joonistada portreesid, siis peale esimest kokkupuudet klaasi graveerimisega ei ole minu jaoks enam midagi põnevamat ja väljakutsuvamat.

Mul on hea meel, et saan olla üks neist vähestest klaasi graveerijatest maailmas kelle loomingulisus ja oskused on inimestele edasi andnud nii palju positiivseid emotsioone.

Seega kui vajad kingitust pulmadeks, sünnipäevaks, tähtpäevaks jne. Või kui sa soovid oma elamist säravamaks muuta mõne sisekujunduselemendiga klaasist ja LED valgusega või su akna või ukseklaas on kuidagi liiga läbipaisteva ja igav siis pöördu oma küsimustega kindlasti minu poole.

Alati parimate soovidega,

Janek Joosu!
Graveerija.


FB: https://www.facebook.com/pages/Joosu-Graveeringu...
Tel: 56495638
janekjoosu@planet.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!