Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Armumine
 
Uudishimulik armuja 29. juuli 2014, kl 20.10
Palun kirjutage, kuidas leidsite teineteist, kuidas armusite, kuidas jõudsite äratundmiseni, et mõlemad olete teineteisesse armunud, kas olid pilgud ja pikalt silmavaatamine jne... ja kes esimese sammu tegi, et suhet alustada?
 
selgeltnägija 29. juuli 2014, kl 21.25
Oli,oli...kõike oli ja väga palju oli!
 
Just 29. juuli 2014, kl 21.34
ükspäev jäi silma kuskil, et elevant unenäos tähendab väga head.
 
Just 29. juuli 2014, kl 21.34
ups vales teemas.
 
Armumine 30. juuli 2014, kl 16.26
Armumine on mõttetu. See pole mingi kunst. Lihtsalt vali välja keegi, kelle välimus sind iiveldama ei aja. Siis kujuta ette, et tal on kõik su ideaalse partneri omadused ja harjumused. Kui ta teeb midagi mis sulle ei meeldi, siis vabanda ta kuidagi välja nii, et see ikka kuidagi positiivne välja kukuks. Siis fantaseeri teid kahte seksuaalvahekorras igat moodi. Kujutta ette, et iga ühe on täpselt nii nagu muinasloos ja sul meeldib see iga kord. Lõpuks oledki nii armunud, et ise kah aru ei saa. Proovi seda juba täna oma partneri peal ja sa hakkad uskuma, et ta on armastuse guru, kes lihtsalt tagasihoidlikkusest esineb tavainimesena. Järgi proovitud, see töötab.
 
hahaa 04. september 2014, kl 07.24
aga mis siis, kui ta välimus sind just iiveldama ajabki, kuid armastad teda enneolematult?
 
Armastus 10. september 2014, kl 10.51
Armastus ei aja iiveldama.
Kui sa tõesti armastad teda enneolematult, siis kõik tema välimuse 'miinused' või 'iluvead' muutuvadki sinu jaoks armasaks, mis teevad ta lihtsalt 'teistsuguseks'. Kui seda ei juhtu, siis minu arvamuse kohaselt pole see armastus. Võibolla sul hormoonid niisama möllavad. Või kui tal välimus tõesti nii võigas on, siis pole nii kui nii lootust, sa sellisega lapsi ju ei tahaks saada, isegi kui sa seksi ajaks talle koti pähe tõmbaksid. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!