Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pulmavanemat soovitage
 
Külli 05. september 2015, kl 22.08
Meil ka nüüd siis pulmad plaanis ja arutame siin, et kes võiks olla pulmavanem. Sõbranna tuttav teadis kedagi David Karu nimelist. Kas keegi teab sellest toredast mehest ja tema pulmavanemaks olemisest midagi rääkida?
 
oleneb 05. september 2015, kl 23.22
Oleneb ikka, kuskandis teil pulmad toimuvad!? Vaevalt nüüd Võrumaalt hakkab keegi teile Hiiumaale pulmavanemaks tulema.
 
oh mis sa nüüd 05. september 2015, kl 23.41
oleneb Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oleneb ikka, kuskandis teil pulmad toimuvad!? Vaev
> alt nüüd Võrumaalt hakkab keegi teile Hiiumaale pu
> lmavanemaks tulema.


miks ei hakka? raha paneb rattad käima.
 
jaana 09. september 2015, kl 16.15
Pulmaisa ära võta ainult soovituste järgi vaid kohtu mitmete pulmaisadega ning vaata, kellega sul hea kontakt ja arusaamine tekib. Ta on teil pulmas üks olulisemaid tegelasi, keda te peate usaldama ja kes peab teile algusest peale meeldima ja hea mulje jätma. siis sujub kõik. Minul oli Vahur Jüris ja mulle ta meeldis väga. Pulmaisa elukohale ära pööra tähelepanu, nad käivad enamik üle Eesti pidusid tegemas. Kui kellegi valid, siis enne kokkulepet uuri tausta - mida rohkem infot leiad, seda parem. Ära heitu, kui leiad nii positiivseid kui negatiivseid kommentaare - inimesed on erinevad, kõikidele ei saagi kõik meeldida. Kes tellib pulmaisa suvalt, eks sellele ongi pärast sagedamini negatiivsed muljed. Head pulmaisad ei ole odavad, aga nad ON oma tasu väärt. Ja hea pulmaisa üks omadus on ka see, et ta ütleb sulle eismese kontakti peale alati, et saame kokku, räägime ja siis vaatame edasi - nad valivad ka ise, kas pruutpaar on neile sobiv. Edu otsimisel!
 
nette 19. september 2015, kl 14.16
Siiski leian, et häid kogemusi tasub jagada. Soovitan: Leho Luukas - http://acerevents.ee/ Kohtuma peab muidugi, et näha, kas klapp tekib.
 
üks tema võlausaldaja 13. jaanuar 2021, kl 08.56
Kinniistunud, biseksuaalne (võib rahaliste huvide korral ka vahekorda astuda noorte poistega), raha makske sündmuse ajal, kalduvus petta, hiljuti oli pankrotis ja lasi pangad üle
 
Vaat, mis ta siis veel koroona-ajal kirjutas (kui tööd = raha = naisi polnud). Kas tundub endiselt ahvatlev? Nii... 21. detsember 2021, kl 03.37
Lasin reede õhtal 6 (lausa kuus kanget pindist) õlle hinge alla ja toksisin netist tutvumissaite-kuulutusi. aga keski ei akand õnge, ehkki paar maatibinat oleks justkui soovind mu tyrblil yles-alla end hõõrutada. aga ei näkand. õrritasid vist vaid. lõpuks koukisin oma vembo välja ja jõhkra tõmbega lõin mitu nädalit ilma olnud karal paar korda nahka edastagasi ja siis purskasin, johhairottijaa kogu oma rüperaali ekraani värsket või siis roiskund spermi täis. uijah, kõik mis sees vist oli, purskus välja mõeldes teile rahuldmata tibid. noolige noksi teinekord paremini!!
 
Pulmavanem 21. detsember 2021, kl 20.36
https://www.youtube.com/embed/1JIc_2IWK_k
 
nulliring 03. jaanuar 2022, kl 19.53
Vaat, mis ta siis veel koroona-ajal kirjutas (kui tööd = raha = naisi polnud). Kas tundub endiselt ahvatlev? Nii... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Lasin reede õhtal 6 (lausa kuus kanget pindist) õl
> le hinge alla ja toksisin netist tutvumissaite-kuu
> lutusi. aga keski ei akand õnge, ehkki paar maatib
> inat oleks justkui soovind mu tyrblil yles-alla en
> d hõõrutada. aga ei näkand. õrritasid vist vaid. l
> õpuks koukisin oma vembo välja ja jõhkra tõmbega l
> õin mitu nädalit ilma olnud karal paar korda nahka
> edastagasi ja siis purskasin, johhairottijaa kogu
> oma rüperaali ekraani värsket või siis roiskund s
> permi täis. uijah, kõik mis sees vist oli, purskus
> välja mõeldes teile rahuldmata tibid. noolige nok
> si teinekord paremini!!


Mis lollus see on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!