Pulmad
pulmakülaliste riietus, kust leida ilusat kleiti
pärnakas 11. juuni 2016, kl 16.07 |
Sain pulmakutse ning käisin läbi kõik Pärnus asuvad riidepoed (no vähemalt suuremad/tuntumad neist). Montonis ja Mosaicis on müüa minu meelest pigem kontorikleidid või siis päris suvalised rannakleidid (hinnast ja kanga- ning õmluskvaliteedist ja nende suhtest ei hakka rääkimag), kiirmoekettides (Lindex, Seppälä, H&Mi pole vist mõtet mainidagi) pidulikumaid kleite pole.
Port Arturis on paar kleidipoodi, praegu lõpukleitide hooaeg ka, vaatasin siis neid, aga ei tea, kas minu vanusest (ei ole enam keskkooli lõpetamise vanuses) tingituna või maitsest, kui muidu on kleit enamvähem, siis on see kindlasti kaetud plastmassist "paistab kaugele välja, et on odav pläss" võltskalliskividega.
Kust veel vaadata?
Port Arturis on paar kleidipoodi, praegu lõpukleitide hooaeg ka, vaatasin siis neid, aga ei tea, kas minu vanusest (ei ole enam keskkooli lõpetamise vanuses) tingituna või maitsest, kui muidu on kleit enamvähem, siis on see kindlasti kaetud plastmassist "paistab kaugele välja, et on odav pläss" võltskalliskividega.
Kust veel vaadata?
kahekümpine 13. juuni 2016, kl 13.31 |
pärnakas 13. juuni 2016, kl 13.55 |
Sedan't minagi ju, et sellise röögatusega ei lähe. Seda enam, et olin kaugelepaistvad plastik"kalliskivid". Aga sellepärast ma küsingi - kust Pärnust veel vaadata pidulikumat (sest suvalise rannakleidiga ei lähe, kui on ikkagi pidulikum pulm, mitte taluõue-pulm), aga mitte kalliskividega ülepuistatud kleiti.
pärnakas 13. juuni 2016, kl 20.46 |
hj 17. juuni 2016, kl 20.34 |
Lisa postitus