Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Abielu sõlmimise tähtaja lühendamine mõjuval põhjusel
 
kiisuke Auh 16. veebruar 2019, kl 17.11
Reeglid ütlevad, et abielu ei sõlmita üldjuhul varem kui ühe ja mitte hiljem kui kuue kuu möödumisel päevast, mil abiellujad esitasid perekonnaseisuasutusele avalduse. Mõjuval põhjusel võib perekonnaseisuasutus tähtaega lühendada.

Kas kellelgi on kogemusi nende mõjuvate põhjustega tähtaja lühendamiseks? Mis põhjus sobis, mis mitte? On selleks mingid reeglid või sõltub avalduse vastu võtja tujust?
 
mölaööbik nr. 1 21. oktoober 2019, kl 21.19
kogemus puudub
 
noh 22. oktoober 2019, kl 12.12
ei vastuvõtja tuju siin küll määravaks ei ole. Sellised asjad on ikka seadustega reguleeritud. Mis kiire sul siis on? Eks mine uuri perekonnaseisuametist, kas sinu kiirustamise põhjus on piisav põhjendus.
 
lühem aeg 05. detsember 2019, kl 10.59
meil nt oli ühe poole vanaema väga haige ja ees ootasoperatsioon, pulmad sai kahe nädalaga.

tuttaval oli naljakas lugu, ametnik märkas, et id kaart aegumas ja leidis aja nii, et ei pidanud enne pulmi uut id kaarti muretsema
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!