Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Katastroofilised pulmad
 
Naine 31 12. juuni 2020, kl 12.49
Küsin halvasti välja kukkunud pulmade kogemuse kohta. Meil läks mehega abiellumistseremoonia ja seejärel pidu väga aia taha. Üksikasju ei taha täpsustada, lihtsalt ükski asi ei toiminud ja lisaks sai meie peole sööki tegema kutsutud kokk peo ajal südamerabanduse. Peost on mitu aastat möödas, ikka on halb mälestus, viskasin isegi kõik fotod minema peale paari foto.
Kas tagantjärele peaks püüdma olukorda veel parandada, mingi uus pidu teha, nt 10 aastat abiellumisest? Uus tseremoonia? Või jätta kõik nagu oli? Uue peoga on see häda, et osad külalised ilmselt mäletavad, kui halvasti kõik eelmine kord välja kukkus.
Õnneks abielu püsib:))
 
unusta vana 13. juuli 2020, kl 13.21
Nüüd uut pidu küll ei soovitaks, katsuge siis hõbepulmad paremini korraldada. Ja ärge mõelge selle peale enam, teised on selle ammu unustanud, milleks oma mälestusi pideva kratsimisega rikkuda, küll ikka midagi ilusat oli ka
 
Katastroofiline pulmaöö 06. aprill 2022, kl 20.56
Kunagi oli üks usin pruut, keda jään alatiseks meenutama hea sõnaga, tema kahe kuldaväärt omaduse pärast (kokku oli tal 3 head omadust aga ühte neist ma väga usinalt ei pruukind, see jäi rohkem mu hea sõbra eksperimentaalseksi valdkonda):

Nimelt, minu meeleheaks oli preilil äärmiselt sügav kurk, no tõesti nagu põhjatu kaev lausa, ning lisaks eelmainitule ka tohutu kirg ja seesmine põlemine anaali osas. Sügava kurguga sain tuttavaks kohe esimese vahekorra ajal, kus mu till suure lurina ja matsutamise saatel omale täies pikkuses alla kugistati, aga pe​r​seaugu võlusid oli mul au preilile tutvustada ja üllatuslikult läks ta kohe esimesel korral nii põlema, et pärast suurt enam sinna suurde auku ei lastki omale summida.

Pe​rsse on elu jooksul ikka teistele preilidele ka usinasti raiutud aga just selle pruudi "kingituseks" on ka elu jubedaim anaalikogemus... Jumal teab mis heinu ja rokka ta omale oli suust sisse ajanud, igal juhul, kui lõtvuva "boa" persest tõmbasin olid seal peal mingid heledad seemned mitmes reas nagu maasikmarjal... Sees hakkas keerama, jooksin vannituppa tü​ra küürima - pärast oli jupp aega veel kõva tõrge anaali osas. Eks sealt algaski ilmselt me kep​pimisele põhineva romansi allakäik... õnneks korjas mingi joobar ta peagi üles ja varsti olid neil vahvad pojad ja rutiinne pereelu..
 
Pulmapoiss 26. juuli 2022, kl 17.33
Ehk nii hullusti ei lähe

https://et-ee.facebook.com/jleinpere

https://www.youtube.com/channel/UCrzu4FMZA2HBTtH59UOuhwg/featured
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!