Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kuidas mees sind kosis?
 
mustikas 03. märts 2008, kl 15.29
olin oma elukaaslasega koos olnud ca 4 aastat ja eks need abiellumise jutud käisid aeg-ajalt ikka läbi. aga pigem võtmes "siis kui kunagi..."

arvasin, et meie suhtes olen mina see, kes lõpuks küsib, sest tal võtavad sellised suuremad otsused kauem aega :)

mind kositi aga täiesti ootamatult.
olid jõulud. meil perega selline komme, et 24.12 oleme minu vanemate juures koos õdede ja nende peredega, 25.12 mehe vanemate ja õe-venna peredega.
olime siis jõululaupäeval, nagu ikka, kõik koos. sõime, rääkisime ja hakkasime lõpuks kinke avama. isa sai enda kingi, avas - pudel viina (isa mul üldse ei joo). võite ette kujutada, mis hämming meil oli. lõpuks siis tõusis minu elukaaslane püsti ja hääääästi väriseva häälega ütles, et see on nüüd kosjaviin ja küsis, kas tal on vanemate luba tütar endale naiseks küsida. see oli nii ootamatu, et alguses oli tuba surmvaikne. isa siis noogutas suu ammuli, ema hakkas nutma ja mina sain oma sõrmuse :)
nagu filmis ... :)

kas jagate enda loo ka?
 
d 04. märts 2008, kl 14.46
Lahe ja palju 6nne :)
su mees p6des ikka kindlasti täiega enne seda :)))) 6nneks läks k6ik hästi :D
 
kurb 04. märts 2008, kl 15.15
Oleme 3 a koos olnud.Lolli peaga juhtus nii et petsin meest korra. Nüüd kahetsen seda nii et... ! Oleme koos aga kahtlen kas sealt enam sõrmust tuleb.Loen igalt poolt teiste lugusid pulmade ettevalmistustest ja silmad sorinal jooksevad koguaeg:) Sinu lugu nii armas...
 
bc 04. märts 2008, kl 15.23
ka minule tuli kosimine täiesti ootamatult. olin just lõpetanud klaasi veini, kui tulevane mu endaga koos ühele peole kutsus. jalutasime läbi talvise vanalinna ning järsku ta siis keeras end sujuvalt täpselt minu ette ja lausus sõnad, mis mulle ilmselt igaveseks meelde jäävad (jätan need siinkohal siiski endale :) ).

ühele põlvele ta ei laskunud ning kohe ma sõrmust ei saanud, kuid nüüd on see olemas. ka sõrmusega üllatas ta mind. olin väga väsinud ja veidi haige ning olin eriti pidulike riietega voodisse magama jäänud (olime kutsutud ta isa juurde õhtusöögile), kui ta mu äratas ja mind uuesti naiseks palus. seekord siis sõrmusega. lihtsalt imeline viis kuidas ärgata.

minu jaoks oli see lihtsalt sõnuseletamatult perfektne.

nüüd plaanime juba suvist pulmapidu.
 
sorinal irvitan 09. märts 2008, kl 18.56
mina panin mehe fakti ette ja sai kahekesi käidud
 
nuh 09. märts 2008, kl 20.28
küsis vanematelt luba . ja paar nädalat hiljem läksime sõprade juurde väiksele õhtusöögile. mõtlesin et jube veider et miks vahepeal mees sosistas oma sõbraga kööginurgas ja vaatasid midagi. tegime nalja selle üle veidi. hiljem siis läbi lume jalutasime ringi veidi ja hakkasime suudlema. selline mõnus hetk oli ja tema järsku laskus siis ühe põlvega lume sisse ja tõmbas taskust välja sõrmuse .küsimine oli ka väga eriline. aga selle jätaks jah enda teada:P kodus ootas mind lilledemeri. sõbraga olid nad sosistanud kuna kihlasõrmuse sisse on üks väike asi kirjutatud ja meie sõber just tegeleb ehete valmistamisega jms.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!