kuku Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma STV-ga seni väga rahul, nett kiire ja korralik
> ja püsivalt olemas, telekanaleid ka normaalselt ja
> hind ok. Nüüd helistati jah, et nemad ka... No mi
> lleks on seda digijama vaja, nii palju, kui mina s
> eda näinud olen, on sellega jupp maad rohkem tegem
> ist, lisaks jälle mingi karbike juhtmetega kuskile
> toppida, nagu neid juba vähe oleks... Muidu kolik
> s arvutisse üle ehk, aga filme jm tahaks ikka ka e
> daspidi telekast, mitte arvutist vaadata. Eks kõig
> ega harjub, aga jama, kui ideaalselt töötav asjand
> us vahetatakse mingi mitte-ideaalselt töötava asja
> nduse vastu. Või olen ma millestki digiTV osas val
> esti aru saanud, on tal plusse...?
e-ee ...
Sa võtad ilmselt sõna teemadel, millest eriti midagi ei tea,;P
Vata, erinevalt DVB-T digist, kus pildikvaliteet on olematuks pakitud, kaabeltdigi puhul pildikvaliteet paraneb.Kanalite arv suureneb - STV'd ei tea ja vaadata ei viitsi - aga ntx Starmanil analoogis ~70 kanalit, digis ~160.Lisanduvad HD-kanalid, osadel kanalitel on multichannel audio.
Seda, kas sul digiboxi üleüldse vaja on, sõltub su telekast - kõik uuemad telekad on nii mpeg-2 kui mpeg-4(seda formaati kasutavad HD-kanalid) toega, toetavad nii DVB-T(õhu kaudu levivat) kui DVB-C(kaabli kaudu levivat) signaali.Enamusel uuematel telekatel on kas koht kaardilugeja jaoks või sisse ehitatud Conax'i(seda kasutavad minu teada nii STV kui Starman) kaardilugeja.Nii et täiesti võimalik, et sa ei vaja mingit karpi, vaid ainult kaarti.
Jutt "arvutisvaatamiseebamugavusest" on täiesti arusaamatu.
Miks peab keegi vaatama vilme arvutimonitorist, kui võib vaatata seda telekast?!
Mis vahet seal on, tuleb pilt telekasse STV kaabli või arvutist HDMI kaudu?!?
Pealegi, enamus uuemaid telekaid on ka ise võimelised vilme su arvutist mängima - üle DLNA ntx.
Ja üleüldse, vilmide vaatamiseks on Meediamängija.Millega tegu, vaata ntx soundshop.ee - seal valik korralik, igasugus hinnaklassis.
P.S.
Kes soovivad salvestavat digibox'i, unustagu Elion ära.Neil siukest ei ole ega lähiaastail ka ei tule.Neil on võrku salvestamise võimalus ...
paraku mitte kõikide kanalite jaoks ja säilitatakse salvestust kuni 8 päeva.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Ten 23.10.2011 03.49.