Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
STV pakub digiboksi

Nõutu naine 18. oktoober 2011, kl 16.26
Helistati, lubasin esmaspäeval vastata. Esiteks ütlen, et minu elukohas levibki vaid STV, mul nendega nii tele- kui netileping. Pakuvad TASUTA digiboksi 2-aastase siduva lepinguga. Pärast seda on digiboks enda oma ja võin teha mis tahan. Kui nüüd lasta panna (6.40 tehniku tasu), siis 2 kuud televisioonimaks ei tõuse, aga uuest aastast 6,3 euri juurde. Videomakk läks mul mõne aja eest nässu, digiboksiga saab ka salvestada (millest ägedalt puudust tunnen) kas mälupulgale või...ei jäänud meelde.
Kas keegi näeb siin mingit "kolli" - siduva lepinguga pannakse mobiilivõrku kinni...? Et kui äkki ilmub ka teine teenusepakkuja odavama hinnaga vms. Ja kes digitelevisiooniga ei ühine, kas neil ongi 1. jaanuarist telekas tumm? Palun targemate abi!

Tônis. 18. oktoober 2011, kl 17.14
Juhul kui tõepoolest keegi teine teenust sinu piirkonnas ei paku siis ainuke TV alternatiiv oleks Starman Zoom http://www.starman.ee/#zuum.
Nüüd pead ise rehkendama, mis on kasulikum.
Võimalused on siis sellised:
1. STV digi tv + internet.
2. Zoom ja STV interneedus.
3. Zoom ja mingi netipulk.

Netipulkadega pead katsetama, milline on kõige parem sinu kodukohas.
Head rehkendust.

muts 18. oktoober 2011, kl 17.27
Oli meil see digibox.
Sai paari nädala pärast tagasi viidud.
Üks hullemaid boxe mida näinud olen.
Salvestusekohta küll ei leidnud.
Supakad on iks keeles, kui juhtud kanalit vahetama, hoolimata sellest, mis keele sa oled seadistanud. Rääkimata sellest, kuidas pooled subtiitrid vahelt ära jäävad ja vahepeal läti-leedukeelseid peale lööb.
Pilt osadel kanalitel pole häälega sünkroonis.
Üks kanal karjud-teine sosistab jnejne.

Ahjaa, ja STV ei paku ju katsetamisaega. Kui mul mees poleks seda neile lauale virutanud, kurja häält teinud ja avaldust kirjutanud, siis istuksime selle boxi otsas kaks aastat ja kiruksime.

lammas wää 18. oktoober 2011, kl 23.25
eriti ei usu et STV on ainuke
proovi elioni
sisesta oma aadress
http://www.elion.ee/eraklient/iseteenindus...

---------------------------------------
HOIATUS:
"Antud kasutaja ei oma IT alast haridust"
Tunne oma riistvara:
http://filehippo.com/download_speccy/

teenuse kasutaja 18. oktoober 2011, kl 23.51
Starmani ei soovita isegi mitte verivaenlasele.
Ja uskuge, et see ei ole mitte kiusujutt ega mahategemine vaid nad on erilised ülbikud - uuri nende käest , kes on Starmani teenuseid kasutanud.
Kunagi oli mul STV - sel ajal digibokse veel polnud ja ma olin väga rahul aga siis läks meilboksi parooliga midagi jamasse ja nad ei suutnud mulle selgeks teha, kuidas saaksin edasi töötada. Võtsin siis Elion-i ja praegugi Elioni DIGI + Telefon + Internet
Ka neil on päris tihti apsakaid ja sageli nad ei saagi aru, et viga pole kliendil vaid nende süsteemis.
Soovitan Elioni.

kle 19. oktoober 2011, kl 05.23
Minul on aastaid starman ja ei mingit probleeme,kõik toimib.Nii et üldistada enda kogemuste põhjal ei tasu (eelmisele kommijale).

nõutu naine 19. oktoober 2011, kl 08.52
helistaja väitis et 100% digiboksi garantii ja ka äikesegarantii, kuidas ei võta tagasi? seni nendega OK olnud. kui nende saadetud tehnik paika paneb, siis ju kõik näha kas kirjad eestikeelsed kanali vahetusel ja ka salvestama saab ju kohe panna ja näha et töötab. proovin siis elioni, aga enda arust olen igale poole oma aadressi salvestanud - tolgutult:-(

Tônis. 19. oktoober 2011, kl 10.26
"Esiteks ütlen, et minu elukohas levibki vaid STV ... "? - mis ajast see Elion siis tekkis äkisti?

algataja 19. oktoober 2011, kl 11.54
to tõnis - loe hoolega, saad teada:-)

Tônis. 19. oktoober 2011, kl 12.09
algataja, lugesin uuesti. Ei leia algsest postist Elioni nime.
Kas sina leiad?
"Esiteks ütlen, et minu elukohas levibki vaid STV ... "
Muig.

lammas wää 19. oktoober 2011, kl 12.35
to Tõnis
no mina ei uskunud et ainult STV:)
andsin elioni veebilehe aadressi alusel kontrollimiseks elioni võimalusest

tean mõnda kolgast kus kohalik STV liigkasuvõtja on pannid püsti löönud või kolaka masti WIMAX netti jagama asunud
ja tõesti sinna ei ole elioni ega tähemehe kaabel jõudnud veel

siin lõunas veeti suvel valguskaablit igasse talutarre:)

HOIATUS:
"Antud kasutaja ei oma IT alast haridust"
Tunne oma riistvara:
http://filehippo.com/download_speccy/

Alternatiiv 19. oktoober 2011, kl 18.16
meie "digivägistajatele" peitub selles, kui palju keeli keegi oskab - kui see on ainult eesti keel, siis ei jäägi palju muud üle, kui roomata mõne STV või Starmani ees.
Kui aga oskad keeli, siis ju pidevalt pakutakse - vaata läbi kompuutri/interneti TASUTA 2500 või 3500 telekanalit üle maailma.
Tõsi, päris tasuta see ei ole - tuleb teha ühekordne makse paarkümmend dollarit, ning laaadida vastav programm alla, ja ...võib igasuguse STV unustada, kui just keegi ei suuda elada ilma eestimaa "uudisteta", mida ju ka leiab internetist. Mina juba ligi pool aastat vaatan iga päev televiisorit, kuid ei kasuta mitte ühtegi Eestis pakutavat kanalit. Ainuke suurem töö on esialgu leida kanali/TOOTJA asukoht, et saada saadete kava, muidu on kahju sattuda huvitava saate peale, mis on juba lõppemas, või ei tea, mis kuskil järgmisena tuleb.

Shadow25 19. oktoober 2011, kl 18.47
Kui alternatiividest jutt, siis võiks siia ka vaadata: http://www.skysat.tv/et/
Demo toimib põhimõttel "Kes ees, see mees, kes taga, see naise naba". Ehk siis kui domoga sisse logides annab mingi veateate, siis see tuleneb tõenäoliselt sellest, et te olete naise naba.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja

algataja 20. oktoober 2011, kl 15.39
1. seni teadsin, et mul levib vaid STV, ja olen nende Interneti ja TVga rahul olnud juba mitu aastat. 2. siinse soovituse kohaselt pöördusin Elioni (siit segadus, Tõnis!), kellelt mul vanasti oli vaid lauatelefon. nüüd saab nendelt võtta ka Interneti ja TV + tasuta lauatelefoni tagasi (aparaat endiselt seinal). 3. kuna vajan SALVESTAVAT digiboksi, siis uuruin asja edasi ja võrdlen hinda, mida kummagi puhul maksma hakkaksin. Siia tulin kvaliteedi kohta küsima, et hiljem mitte kahetseda. Näib et igal teenusepakkujal juhtub jamasid...

kuku 22. oktoober 2011, kl 21.49
Ma STV-ga seni väga rahul, nett kiire ja korralik ja püsivalt olemas, telekanaleid ka normaalselt ja hind ok. Nüüd helistati jah, et nemad ka... No milleks on seda digijama vaja, nii palju, kui mina seda näinud olen, on sellega jupp maad rohkem tegemist, lisaks jälle mingi karbike juhtmetega kuskile toppida, nagu neid juba vähe oleks... Muidu koliks arvutisse üle ehk, aga filme jm tahaks ikka ka edaspidi telekast, mitte arvutist vaadata. Eks kõigega harjub, aga jama, kui ideaalselt töötav asjandus vahetatakse mingi mitte-ideaalselt töötava asjanduse vastu. Või olen ma millestki digiTV osas valesti aru saanud, on tal plusse...?
Ten 23. oktoober 2011, kl 03.45
kuku Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma STV-ga seni väga rahul, nett kiire ja korralik
> ja püsivalt olemas, telekanaleid ka normaalselt ja
> hind ok. Nüüd helistati jah, et nemad ka... No mi
> lleks on seda digijama vaja, nii palju, kui mina s
> eda näinud olen, on sellega jupp maad rohkem tegem
> ist, lisaks jälle mingi karbike juhtmetega kuskile
> toppida, nagu neid juba vähe oleks... Muidu kolik
> s arvutisse üle ehk, aga filme jm tahaks ikka ka e
> daspidi telekast, mitte arvutist vaadata. Eks kõig
> ega harjub, aga jama, kui ideaalselt töötav asjand
> us vahetatakse mingi mitte-ideaalselt töötava asja
> nduse vastu. Või olen ma millestki digiTV osas val
> esti aru saanud, on tal plusse...?

e-ee ...
Sa võtad ilmselt sõna teemadel, millest eriti midagi ei tea,;P
Vata, erinevalt DVB-T digist, kus pildikvaliteet on olematuks pakitud, kaabeltdigi puhul pildikvaliteet paraneb.Kanalite arv suureneb - STV'd ei tea ja vaadata ei viitsi - aga ntx Starmanil analoogis ~70 kanalit, digis ~160.Lisanduvad HD-kanalid, osadel kanalitel on multichannel audio.
Seda, kas sul digiboxi üleüldse vaja on, sõltub su telekast - kõik uuemad telekad on nii mpeg-2 kui mpeg-4(seda formaati kasutavad HD-kanalid) toega, toetavad nii DVB-T(õhu kaudu levivat) kui DVB-C(kaabli kaudu levivat) signaali.Enamusel uuematel telekatel on kas koht kaardilugeja jaoks või sisse ehitatud Conax'i(seda kasutavad minu teada nii STV kui Starman) kaardilugeja.Nii et täiesti võimalik, et sa ei vaja mingit karpi, vaid ainult kaarti.
Jutt "arvutisvaatamiseebamugavusest" on täiesti arusaamatu.
Miks peab keegi vaatama vilme arvutimonitorist, kui võib vaatata seda telekast?!
Mis vahet seal on, tuleb pilt telekasse STV kaabli või arvutist HDMI kaudu?!?
Pealegi, enamus uuemaid telekaid on ka ise võimelised vilme su arvutist mängima - üle DLNA ntx.
Ja üleüldse, vilmide vaatamiseks on Meediamängija.Millega tegu, vaata ntx soundshop.ee - seal valik korralik, igasugus hinnaklassis.

P.S.
Kes soovivad salvestavat digibox'i, unustagu Elion ära.Neil siukest ei ole ega lähiaastail ka ei tule.Neil on võrku salvestamise võimalus ...
paraku mitte kõikide kanalite jaoks ja säilitatakse salvestust kuni 8 päeva.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati Ten 23.10.2011 03.49.

kuku 01. november 2011, kl 16.36
Kuna minu uus ja korralik LCD telku varastati ära, siis vaatan praegu TV-d suht vanast pisikesest kuubikukujulisest asjandusest - kaabelTV puhul täiesti ok. Ja arvutiks on läpakas. Mulle miskipärast tõesti ei meeldi, kui telekavaatamiseks pean 2-3-4-5 elektrilist seadet üheaegselt sisse lülitama ja siis kõige selle mõjuväljas istuma. Uut telekat osta hetkel ka ei ole mõeldav. Pluss korralik telekalaud-riiul, kuhu kõik see kraam esteetiliselt ära paigutada. Nojah :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!