Vale!
Proovisin just iPad 2-ga, millel peal iOS 6 ja ainus, millele iTunesita ligi saan, on pildid. Ma saan neid pilt kopeerida ja ilmselt ka kustutada, aga ma ei saa ühtegi kausta ise juurde teha ja ma ei saa ühtegi faili juurde panna. Pilte on umbes vaid 100 mega, aga My Computer-i all näitab, et 13,8 gigast on vaba vaid 2,69 giga. Ühtegi teist kausta ei näita. Ei saa dokumente lisada, ei saa muusikat lisada. Kõigeks selleks on ikka iTunes vajalik. Vastik. Ja kui ma tahan teisest arvutist faile seadmesse sünkida, siis selle asemel, et olemasolevale juurde lisada, tahab olemasolevad ära kustutada ja uuest arvutist asemele lisada. Nii oli vähemalt iOS 4 ajal, ajas mind närvi ja ei viitsinud rohkem maadelda.
Mina pole küll mainitud seadme omanik, aga kahjuks olen see, kes iOS-i idiootsusega maadlema peab ja järjest rohkem jälestan seda süsteemi.
Kui siin teemas kedagi solvanud olen, siis vabandust, lihtsalt iOS keerab mind üles. Ma ei mõista selle idiootse süsteemi populaarsust. Ebanormaalne. Puudusi on minu jaoks palju rohkem kui plusse. Aga eks kõik oleneb kasutajast ja tema vajadustest.
See oleks tore, kui saaks iPad-i ka suvaliselt faile lisada, nagu Androidiga seadmetega saab. iPad, kui sa tead midagi, mida mina ei tea, palun jaga teadmisi. Kuidas ma saan enda arvutist suvalisi faile iTunes-ita iPad-i panna? Juhtmega, lisatarkvara kasutamata!
------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Shadow25 29.11.2012 18.00.