Arvutiabi
arvutiabi
abivajaja 27. november 2007, kl 13.56 |
Äkki oskate mind aidata, palun.
Mure selline, et soov oleks teha sellist asja: (aga kuidas ei ole veel aru saanud).
Mul on oma kaustas pildid ja sooviks sinna juurde või peale Wordpadi dok. midagi teha. Aga ta ei lase valida ühtegi pilti, ainult mingeid kirjutusi. Kuidas või millega ma saaks seda teha?
Näiteks mingit ajalehe sarnast asja, kus oleks ka pilte. Ja siis oma teksti juurde lisada. Vast keegi saab must aru ja suudab rumalale seletada. Suured tänud!
Mure selline, et soov oleks teha sellist asja: (aga kuidas ei ole veel aru saanud).
Mul on oma kaustas pildid ja sooviks sinna juurde või peale Wordpadi dok. midagi teha. Aga ta ei lase valida ühtegi pilti, ainult mingeid kirjutusi. Kuidas või millega ma saaks seda teha?
Näiteks mingit ajalehe sarnast asja, kus oleks ka pilte. Ja siis oma teksti juurde lisada. Vast keegi saab must aru ja suudab rumalale seletada. Suured tänud!
w 27. november 2007, kl 15.17 |
w 27. november 2007, kl 16.01 |
nonii 27. november 2007, kl 16.01 |
Word on tasuline programm....kui sa seda omast arvutist ei leia siis seda pole.
Tasuta wordiga suht samaväärne on Open Office - Writer.
Kui saad hakkama installeeri see endale arvutisse ja kujunda piltidega teksti.
Open Office saad siis aadressilt: http://download.openoffice.org/index.html
Tasuta wordiga suht samaväärne on Open Office - Writer.
Kui saad hakkama installeeri see endale arvutisse ja kujunda piltidega teksti.
Open Office saad siis aadressilt: http://download.openoffice.org/index.html
Otomar Udupea 27. november 2007, kl 16.24 |
Kui 27. november 2007, kl 16.29 |
arvutisse on juba installitud see OpenOffice, siis peaks ka vist nendel olema midagi Powerpoint programmi moodi. Selle programmiga saab küllalt ilusaid piltide näitamise mooduseid teha. Ka on kerge nendele muusikat saateks juurde panna. Kui aga ühtegi Office versiooni arvutis ei ole, aga Windows ise on kindlasti, siis annab piltidest teha ka väike videoklipp kasutades Windows Movie Maker programmi.
appi 27. november 2007, kl 17.47 |
j 27. november 2007, kl 22.27 |
appi 28. november 2007, kl 09.17 |
Lisa postitus