Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
a-squared Free
 
kasutaja 02. august 2010, kl 23.58
kas tõesti ei ole seda programmi enam ? Eelmisel nädalal panin ta uuendusi võtma, kõik OK ja siis kukub viskama ette, et mingi teise nimega programm sama jne
Ikoon on arvutis olemas aga ei ava programmi ja ka kodulehelt enam ei leia ?
Galita - ehk oskad vastata ja õpetada, mida teha.

Tänud ette.
 
Laura 03. august 2010, kl 07.25
Mul sama jama. Kui ikoonist käima panna, küsib, kas laadida alla uuendused. Kui vastata "yes", siis uuenduste asemel pakub mingit uut programmi, mille allalaadimise üheks tingimuseks on ka A-Squared Free uninstallimine. Kui see teha, siis mingit uut programmi ikkagi ei saa, kuna teatab, et "Sorry... leht pole leitav". FileHippost saab selle A-Squared Free uuesti arvutisse laadida ja saab ka tööle, kui küsimusele, kas laadida alla uuendused, vastata "no". Aga see uuesti allalaetud A-Squared Free on mingi varase kuupäeva versioon, mis ei pruugi uusimat kurivara äragi tunda.
 
to Laura 03. august 2010, kl 08.16
See uuesti allalaetud töötab sul paar korda ja siis teeb sama triki, et lõpetab tegevuse ja pakub asemele mingit uut jura. Ma ise loobusin üldse sellest emsisoftist. Ehk mõni viitsis lõpuni lugeda ja teab kas uus variant teeb sama tööd või ainult toob välja pahalased ning kõrvaldama peab ikkagi maksulise programmiga?
 
Tõnis 03. august 2010, kl 10.19
Tundub jahh, et vaba versioon on kadunud. Kodukalt igatahes seda enam ei leia. On tasuline, mis peale katsetusaega (trial period) peaks nagu vabaversioonina jätkama ...?
Aga pole hullu. Uninstallige parem see A-Squared Free. Siis tõmmake omale Avast Free siit http://www.avast.com/free-antivirus-download ja paigaldage. Eesti keeles ja puha. Hetkel peetakse seda ka parimaks.
Edu.
 
112 03. august 2010, kl 17.16
A-Squared Freest oleme ilma, oli hea asi, aga enam teda ei ole:( Asemele pakutakse Anti-Malmwaret, mida on võimalik 3 päeva katsetada. Avast on hea viirustõrje, kuid ta ei asenda pahavaratõrjet, eriti veel A-Squared Freed, sest Avast lihtsalt ei suuda avastada neid pahalasi, mida suutis A-Squared Free. Hea pahavaratõrje skänner on veel dr.Web CureIT, see on eesti keelse kasutajaliidesega. Kuid sellel programmil ei ole uuendusutiliiti kaasas, iga skännimise ajal, mida tehakse tavaliselt paari nädala tagant, tuleb dr.WebCureIT'i uuem versioon alla laadida.
 
xx 04. august 2010, kl 20.44
Minul ka viimati A-Squared laadis uuendused alla ja nõudis seejärel restarti, seejärel pakuti mingid uued valikud. Kuna ei osanud otsustada, vajutasin cancel. Mõtlesingi siit nõu küsida aga teema juba üleval. Mul on arvutis NOD32 antivirus, antispyware. A-Sq püüdis jälitusküpsiseid, mis aeg-ajalt arvutisse sattusid ja mida NOD32 ei avastanud. Niisiis, oleks vast ikka vaja mingit nuhkvaratõrjet NOD32 lisaks, milline peale A-Sq võiks sobida?
 
Marek 04. august 2010, kl 21.12
Viimased trendid soovitavad "Hitman Pro" nimelist tõrjeprogrammi,see erineb teistest enda "pilvepõhise" avastusmeetodiga,kus laeb võimalikud kahtlased failid enda pilve andmebaasiga (sisaldab vist ka a-squared oma),et siis neid kontrollida.Avastab kõike rootkite,troojasid,keyloggereid jne...

eestikeelne ka,tasub proovida.
 
112 04. august 2010, kl 22.18
to xx, su arvutis on juba 1 pahavaratõrje olemas antispyware, milleks veel ühte pahavaratõrjet juurde vaja on?
Hitman Pro nimelist olen ma vist isegi korra proovinud. Kas see pahavaratõrje skännib paari minutiga kogu arvuti läbi? Kui nii, siis mina temasse eriti ei usu.
 
Tõnis 04. august 2010, kl 23.16
Marek, trendid on trendid ja las nad olla. Senikaua, kuni see hitman pole tõrjemaailmas millegi revolutsioonilisega hakkama saanud, pole vaja seda ka eriti tõsiselt võtta. Aeg las näitab.
Muideks, pilvepõhine tähendab seda, et tegemist on tavalise online skänneriga. Neid on teisigi.
Trendidega las tegelevad tibinad ja jorsid. Inimene, kes soovib, et tema vokk kaitstud oleks, kasutagu kindlaid ja ennast tõestanud tõrjujaid.
Edu.
 
Marek 04. august 2010, kl 23.20
Kui kiirskänn (mis vaikimisi peal) panna,siis küll,aga kui täielik skänn siis võtab ikka kauem.
 
Marek 04. august 2010, kl 23.28
No,ei tea igaljuhul mõtetu programmiga ka tegemist pole.Olen sellega mitmestki tülikast rootkitist jm. pahavarast lahti saanud:)
 
valeria 05. august 2010, kl 07.53
Tegelikult on tasuta versioon siiski olemas, lugege siit - http://arvutiturve.wordpress.com/2009/11/07/valik-tasuta-nuhkvaratorjujaid/
 
Tõnis 05. august 2010, kl 08.57
Valeria, kas ise ikka lugesid. Nimelt seda osa, mis puudutab sõna free. Tõlgin siis selle lühidalt ära.
Alla laadimisel saad TÄISprogrammi koos kõigi töötavate funktsioonidega 30 + 3 päeva tasuta. Peale seda lülitub programm limiteerituks, mis tähendab seda, et töötab edasi aga mingeid uuendusi ega värskendusi enam juurde ei saa.
Edu.
 
112 05. august 2010, kl 09.26
Ilma uuendusteta muutuvad pahavaratõrjed ja viirustõrjed täiesti mõtetuteks.
 
xx to 112 05. august 2010, kl 11.37
Tänan vastamast, niisiis on NOD32 piisav ja A-Squared on mõistlik maha võtta. Ei olegi enne programme kustutanud ja küsiks natuke nõu. Minu teada saab kustutada kontrollpaneelil "lisa ja eemalda programme" kaudu, programmil võib kaasas olla uninstaller... Kuidas programm puhtalt (lõplikult) maha saada? Palun nõustamist, peltnäha lihtsatel asjadel on mõnikord krutskid sees
 
rr 05. august 2010, kl 11.46
Revo Uninstaller peaks tegema puhta töö.
 
lingitan 05. august 2010, kl 12.30
http://arvutiturve.wordpress.com/2009/11/07/valik-tasuta-nuhkvaratorjujaid
 
ups 06. august 2010, kl 08.08
Tasuta Anti-malware (end. a-squared free) paigaldamise õpetus - http://arvutiturve.wordpress.com/2010/08/06/tasuta-nuhkvaratorje-emsisoft-anti-malware-paigaldamine/
 
ups 06. august 2010, kl 08.12
...ja mitmest uninstalleritest on juttu siin - http://arvutiturve.wordpress.com/2010/05/23/programmide-taielik-eemaldamine-advanced-uninstaller-abil/
Allpool on ka teistest kirjutatud.
 
112 06. august 2010, kl 15.34
Uurisin Anti-Malmware värki. Neil, kes tõmbasid Anti-Malmware arvutisse A-Squared Free uuendusena, nagu mina seda tegin, ei pakuta installimisel tasuta skänneri varianti, on ainult 3 päevaline tasuta prooviaeg. A-Squared Free uuendusena alla laetud Anti-Malmware tuleb arvutist uninstallida ja Emsisoft kodulehelt Anti-Malmware uuesti alla laadida. Installimise ajal tuleb linnuke panna ette Free....(viimane variant) ning ongi arvutis olemas vabavaraline ja tõhus pahavaraotsija:)
Programmi saab arvutist eemaldada programmiga kaasas oleva uninstalleri abil, tuleb valida programmi hüpikmenüüst Uninstall. Võib ka Add on Remove alt eemaldada kui keegi viitsib seda teha. Olen proovinud ka spetsiaalseid uninstallimiseks mõeldud programme, kuid minu meelest saab ka ilma selliste programmideta hakkama.
 
ups- 12. detsember 2010, kl 14.17
Emsisoft Anti-Malware Freeware (a-squared Free) tasuta versiooni paigaldamise videoõpetus:

http://www.youtube.com/user/arvutiturve#p...
 
ups- 12. detsember 2010, kl 14.35
Ah jaa, unustasin, artikkel ise asub siin, kuhu on kõik a-squared teemal materjalid ühte kokku kogutud -

http://arvutiturve.wordpress.com/2010/12...

Arvan, et antud teema kohta on nüüd kõik öeldud. Tasuta versioon on olemas ja toimiv!
Pahavara avastatakse ja eemaldatakse nii nagu ka vanemas tasuta programmis!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!