Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
neti Turkus
 
eestlane 08. oktoober 2010, kl 12.26
Kas on siin foorumis kedagi, kes oskab rääkida interneti võimalustest Turkus Soomes! Mis maksab ja kes seal on üldse pakkujad. Nimelt plaanis sinna tööle minna.
 
olavsu1 08. oktoober 2010, kl 12.46
 
@ 08. oktoober 2010, kl 17.23
on võimalik teha liitumist kas DNA-s "mokkula-netipuiko" kuumaks u 20 euri. Dnad- ei soovita kuna puiko on tehtud odava omahinna taotlusel Hiinas ja pole töökindel värk, kogemus olemas.Teine võimalus teha liitumine Elisas,kuumaks umbes sama või pisut odavam,leping tähtajaline 2 aastat,lõpetada -katkestada pole võimalik. Lepingusõlmimiseks vajalik kehtiv tööleping ja soome isikukood.
 
kah soomes 08. oktoober 2010, kl 17.47
Tegin nats üle kahe aasta tagasi Elisaga lepingu, tõsi mitte Turkus vaid Kirkkonummis, Helsinkile palju lähemal. Aastane kohustuslik liitumine, kallis on küll kui võrrelda Helsinkis oleva Welhoga. Elisal 3M 27 euri kuus, Welhol 110M 54 euri. See-eest tasuta modem kauba peale, mõlemal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!