Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Miks mu läpakas teeb rullnoka bemmi häält?
 
totu 10. oktoober 2010, kl 11.46
Mure siis ongi selline,et läpakas undab ja põriseb nagu mingi rullnoka bemm!Kas hakkab pensile minema?Ta nagu suht noor veel selleks 2 a ja olen teda hästi hoidnud.Milles küll asi?
 
Fucs 10. oktoober 2010, kl 12.07
Misasjad sul seal undavad? Ventikad või mõni plaadiseadmesse "ununenud" plaat?
Ja kas kogu aeg undab või teatud asju tehes?

Ma arvan, et esimesel juhul kuumeneb seal midagi liiga palju (üle) ning tuleks arvutit seest puhastada/hooldada (või vaadata, et läpaka õhuavad ei oleks kinni) ja teisel juhul plaat välja võtta. Kui puhastamine ei aita siis võib ka hakata mõni vent õhtale minema näiteks.

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
Rullnokk 10. oktoober 2010, kl 12.18
Mis sul bemmi hääle vastu on? Igati tore heli ju. Mine nüüd käi läpakaga bensukas ja lase igast august suruõhku sinna sisse, kui abi pole siis lammuta läpakas laiali ja pane ventilaatorile paar tilka õli ja kui ikka midagi ei muutu siis hakka uut ventikat otsima.
 
totu 10. oktoober 2010, kl 12.20
no mulle tundub,et mootori juures põriseb.Puhastada pole laskunud tõesti,kuigi hoian teda ainult laua peal,et kusagilt veel lisa tolmu sisse ei läheks.võib ka asi olla sellest,et originaal laadija läks katki ja ostsin nüüd universaali?tundus et peale seda hakkas põrisema
 
ha ha 10. oktoober 2010, kl 12.27
mingi kondekas siristab universaal toite peale?
mine vii remonti koos selle universaalse värgiga
 
Tõnis 10. oktoober 2010, kl 12.30
Bensuka suruõhku soovitada on väga rumal. Kompressorist tuleva suruõhu niiskussisaldus on ligi 100% (sõltub välisõhu temperatuurist). Sellega satub kondensniiskus ju sisse ja "liimib" tolmu korralikult kinni. Tolm, mis enne nö vabalt kinnitunud oli saab nüüd kinni kititud.
Väga rumal soovitus ja ärgu keegi kunagi midagi nii lolli ette võtku.
 
Rullnokk 10. oktoober 2010, kl 12.47
Tahtsid ikka öelda, et bensuka kompressori niiskussisaldus on 100% õues olevast niiskussisaldusest? Aegajalt käin erinevaid asju bensukas puhastamas ja siiani on kompressorist õhku lastes vidinatest tolmupahvakaid tulnud, ei ole veel täheldanud, et tolm kitiks muutub. Järgmisena pakud välja, et peaks uue winni panemiseks läpaka sinu juurde tooma ja kõik mured kaovad?
totule:
kodune tolmuimeja teeb ka peaaegu sama töö ära mis kompressor.
 
mnjah 10. oktoober 2010, kl 14.09
.........kodune tolmuimeja teeb ka peaaegu sama töö ära mis kompressor...........
teeb ta jeh, masin saab staatilist ka veel suraka ja korras ta ongi :)) ning tööstuslikud kompressorid ei sobi elektroonika puhastamiseks kohe kindlasti.
mõtle ka mida sa inimestele soovitad, joppeduardo, see et sul korra-kaks asi õnnestus ei tähenda et see alati õnnestuks.
osta poest suruõhu balloon ca 80- 100 eeki, piisab umbes aastaks mõistlikul kasutamisel.
 
Rullnokk 10. oktoober 2010, kl 14.21
Plastikust tolmuimeja toru annab läpaka korpusega kokku puutudes staatilist? See on midagi uut minu jaoks, siiani arvasin, et elekter natukene teisiti liigub.
Poeballoon oleks mõistlik aga selle kasutamisest on vähe abi kui läpakat laiali enne ei lammuta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!