Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Krdi tänapäeva tehnika!
 
Kristi 11. oktoober 2010, kl 18.20
Mure on suur- loodan, et leidub aitajaid. Nimelt: kevadel sai ostetud laptop, et teha koolitööd. Veidi aega sain kasutada põhilisi programme- word ja powerpoint. Siis aga hakkas nõudma product keyd. Käisin klickis täna ja öeldi, et pean veel lisaks ostma 2300 kroonise paketi, et neid kasutada. Kas tõesti on nii? Ehk oskate nõu anda- tasuta alternatiivprogrammid või kust saaksin selle producy key?
Tänantänan ette ära.
 
uugu 11. oktoober 2010, kl 18.59
Võis olla, et word ja powerpoint olid kaasa antud mingi tähtajani tasuta proovimiseks . Programmid mingi ajani tasuta proovimiseks (lootses, et proovija veendub nende headuses ja nad lõpuks ka ära ostab) on arvutite müügil tavaline nipp. product key saaksidki seaduslikult siis, kui programmid ära ostaksid (küllap on ka mingeid ebaseaduslikke teid, ei tea neid). Alternatiiviks on vabavara - Open Office näiteks.
 
nii 11. oktoober 2010, kl 19.01
alternatiivina võid proovida Open Officit, mis on tasuta saadaval. Enam vähem sama mis MS Office. Mul oli sama jama kunagi. Suht jama jah, et ostad kalli arvuti ja siis pead suht varsti jälle kulutusi programmidele tegema.
Teine variant muidugi piirat programmid peale panna aga seda ma ei tea, kust neid saab. Ehk mõni tuttav IT poiss saab sind aidata:)
 
Shadow25 11. oktoober 2010, kl 19.29
PowerPoint ja Word on osa MS Office'ist, mis on tasuline toode. See ei kuulu arvuti juurde. See ei kuulu operatsioonisüsteemi(Windows 7 näiteks) juurde. See on omaette tarkvarakomplekt, mille legaalseks kasutamiseks peavad kõik litsentsi ehk kasutusõiguse ostma. Arvutit ostes oli see kaasas vaid proovimiseks, et ehk tekib soov see toode osta. Arvutit ostes pidi see prooviaeg tel juba teada olema.
Kui ei taha osta ja ei taha ka varastada, siis tõesti hakake OpenOffice'it kasutama, mille saate siit: http://download.services.openoffice.org... Eelnevalt aga soovitaks vana MS Office arvutist uninstallida.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
oeh 11. oktoober 2010, kl 19.33
Ma soovitan ka open office endale alla tõmmata. Väga head on.
 
oh jumal 11. oktoober 2010, kl 19.37
Tõmmake alla juba crackitud versioon ms office'st või otsige 2-3 hiireklõpsuga toimiv key (google). Allatõmbamine on täiesti legaalne, lihstalt edasi ei tohi levitada =)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!