Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
milline multifunktsionaalne printer koju
 
mann 12. oktoober 2010, kl 21.13
Kas kellelgi on head kogemust koduprinter-koopiamasin-skänneriga? Kas wifi oleks tark valik? Kas tindi- või laserprinter, kui iga päev printida 3 lehte? Kas eelistada HP-d, Canonit vm? Hinnatase võiks olla max 1500 krooni ümber. Aitäh igasuguse soovituse või hoiatuse eest!
 
Talib 13. oktoober 2010, kl 00.47
sellesse hinnaklassi mahuvad vaid tindikad ja neid ei soovita koju. hp-d ei soovita mingil juhul, selle hinnaklassi känoniga on ka kehvad kogemused - tindid kuivasid pidevalt ää ja lõpuks pani ka lihtsalt pange, ei saandki aru, mis tal äda oli, aa kuna ta remont oleks kindlasti kallimaks läind, kui uue ostmine, siis sai oopis uus laser ostetud.
 
Toomas76 13. oktoober 2010, kl 08.41
Sai ostetud omale Canon 700 eegu est ja see paar lehte päevas ja mõned scannid ta teeb küll hiilgavalt ära+ laseb ka otse fotokast piltte printida. Mulle igatahes meeldib.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!