Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
viirusetõrje küsimus
 
mnjah 15. oktoober 2010, kl 20.24
Töö arvutis oli miski M tähisega antiviirus, mis teavitas, et arvuti pole täielikult kaitstud. No ei saanud aru, mis ta siis tahtis. Removisin selle arvutist ära, et tõmbaks, siis midagi muud, näiteks tahtsin avasti tõmmata, aga ei lasknud. Nüüd siis küsimus, et kui see eelmine oli äkki tasuline, ma küll ei taipa, et kui meil on kolm kontorit eri linnades, siis kuidas see maksmine käib? Ja kas ma saangi iseseisvalt mingi muu tasuta tõrje tõmmata. Ei julge bossile sellest rääkidagi. Kuidas ma saaksin uuesti mingi kaitse peale?
Või peaksin ikka saama tõmmata ükskõik mis kaitse ka ettevõtte arvutisse? Või kas sellel on üldse mingi vahe?
 
Shadow25 15. oktoober 2010, kl 20.51
Kas ettevõttel ole selleks kindlad inimesed, kes selliste asjadega tegelevad? Tööarvutis peaks igasugune selline isetegevus keelatud olema ja juba seadetega takistatud olema.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
-TnT- 15. oktoober 2010, kl 23.17
Oi Oi :-)
Ah ,et nii lihtne see siis ongi . Firma ostab suure raha eest litsentsi ja sina lihtsalt arvad ,et Avast Free on parem ja lased firma finantseeringu potist veega alla :-)
Sebi IT poiss ära enne kui ülemus teada saab.
 
mghmg 16. oktoober 2010, kl 03.07
suht mannetu it-haldur kui arvuti/võrgu seaded lubasid antiviirust eemaldada..
oli raske see tekst mida viirustõrje andis Google Translate abil enda jaoks ära tõlkida?
 
n2 16. oktoober 2010, kl 07.56
Kui see sinu ” töö arvuti” on firmale kuuluv tööarvuti, siis ei ole (ei peaks olema) võimalik seal mingeid viirustõrje programme eemaldada ega paigaldada. See, et midagi ”removisid”?? ja proovisid muud, ei peaks midagi muutma, ilmselt peale restarti on ikkagi kõik asjad omal kohal tagasi, vähemalt normaalses firmas on need asjad paigas, et igaüks ei saaks näperdada.
Mis häda on sul üldse võõrast tarkvara surkida?

See ”arvuti pole täielikult kaitstud” võis ehk hetkeks ette lüüa, kuni programm ennast värskendab.
 
Toomas76 16. oktoober 2010, kl 11.06
Vastu näppe annaks kohe sellise teo eest! Kui ise ka nagu hästi aru ei saa mida sa teed siis parem mine suure ringiga arvutist mööda!
Aga lahendus on ikka patsiga poiss kes aegajalt sinu arvutit näppimas käib!
 
Fucs 16. oktoober 2010, kl 11.10
Esimese asjana, kui M tähest rääkida, siis tuleb meelde selline asi nagu Malwarebytes Anti-Malware programm, mis aga pole viirusetõrje vaid on pahavara tõrje/eemaldamise programm. Malwarebytes Anti-Malware on saadaval ka eesti keelsena ja vabavara versioonina. Täisversioon on tasuline.

http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Kui sa üritasid Avast antiviirust tõmmata ametlikult avast.com lehelt mis suunab edasi allalaadimise cnet.com lehele, siis sealt võis sulle ette visata sellise teate http://www.upload.ee/image/864597/cnet...

Kolm või neli kontorit ja kasvõi eri riikides ei mängi siin erilist rolli tarkvara eest maksmisel ja tarkvara kasutamisel. Firma maksab litsentsi(de) eest ja saab vastu registreerimisvõtme(d). Niimitu litsentsi niimitmele arvutile, kui ostis. Ostetud võti sisestatakse vajalikus arvutis ükskõik kus linnas.

See, kas sa saad oma tööarvutis midagi maha installida või juurde installida oleneb sellest, millised kasutajaõigused sulle selles arvutis on antud.
Kui sa saad (said?) sealt midagi probleemideta maha installida siis peaksid saama samamoodi probleemivabalt ka peale installida. Kõik oleneb sinu kasutaja piirangutest või nende puudumisest.

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!