Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
aidake gmailiga
 
puna 22. oktoober 2010, kl 16.35
Tegin endale gmaili konto ja panin osad kirjad sinna arhiveeri alla aga nüüd ei suutnud leida kohta, kust ma neid taas näen ja kätte saan? Loll jah aga palun abi!
 
Tõnis 22. oktoober 2010, kl 16.53
Sul on tekitatud vasakusse serva kataloogid ja seal kuskil need ka kükitavad. Klõpsa eraldi lahti, siis näed ,kuhu sattusid. Ja edaspidi jäta meelde ka.
Edu.
 
Shadow25 22. oktoober 2010, kl 16.55
Kas nupukest/lingikest "Kõik kirjad" pole sul seal?
Kui vastus on ei, siis mine Seaded(Üleval paremal nurgas.) -> Sildid ja seal määra, et näitaks seda lingikest.
Mis puutub arhiveerimisse, siis mina pole seda veel kunagi kasutanud. Pole veel vajadust tundnud. Muidugi teie võite seda teha. :) Kui teate, mis kirja vaja, siis saate alati ülal asuvat otsingut selleks kasutada. Võite otsida mingi märksõna järgi või ka näiteks saatja aadressi ja nime järgi. Soovitan kasutada, kui mingit kindlat kirja vaja otsida. Lisaks saab lisada oma silte. Lood sildi Töö ja kõik töö kirjad sildistad selle sildiga. Seega vaskaul sellele sildile vajutades tulevad need sildistatud kirjad ette. Lisaks saab teha nii, et mingi kindla aadressi või märksõnade alusel ei saadagi kirja nö postkasti(See on ka tegelikult vaid silt.) vaid saadab otse Töö sildi alla. Väga tore asi. :)

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
-Fucs 22. oktoober 2010, kl 17.44
Kui Gmailis arhiveerid, siis kohe tuleb üles teade, et arhiveeritud kirjad on nähtavad / kättesaadavad kaustavalikus "Kõik kirjad".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!