Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
palun abi!
 
naine 24. oktoober 2010, kl 20.08
miks ma ei saa minna aadressile...suhted24.ee,tuleb kiri...Reported Attack Site....
 
Tõnis 24. oktoober 2010, kl 20.22
Saaksid kui viitsiksid lugeda ja aru saada ka, mis kirjutatud. Seda läheb sul endal vaja. Abimees ka http://translate.google.com/?hl=et#ru|et|.
Edu.
 
Shadow25 25. oktoober 2010, kl 08.58
Kas hoiatust ikka lugesid? Selgelt kirjas ju:
Ründavad lehed üritavad paigaldada rakendusi, mis varastavad privaatset infot; kasutavad sinu arvutit, et rünnata teisi; või kahjustavad sinu arvutit.

Mõned ründavad lehed jagavad tahtlikult kahjulikku tarkvara, teised teevad seda aga omaniku teadmata või omanikult luba küsimata.



Ehk siis sellepärast, et see leht on märgitud ohtlikuks leheks ja sisenemine pole soovitatav. Hoiatab sind. Muidugi võid siseneda, aga omal riskil. Selleks seal vastav valik olemas.
Ja palun tee meile edaspidi teene ja hoidu pealkirjadest nagu "palun abi!". Pealkiri olgu alati informatiivne. Olgu sisu lühidalt kirjeldav. Vaata teisi pealkirju siin teemas ja võta neist õppust. Kedagi ei kutsu lugema, kui ei tea, millest teema on. Jäävad nii ka vajalikud vastused saamata. Ja kui tulebki lugema ja avastab, et teema üldse ei huvita, siis on see ärritav, kuna sellise pealkirja pärast pidi lisaklikke tegema ja aega raiskama.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!