Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Probleem koduleheküljega
 
Kätlin 03. november 2010, kl 19.05
Selline probleem siis,et kui avan Mozilla Firefoxi ( google ) siis tuleb mulle sinna ette Ask otsingusüsteem ja ülevalt on ka kadunud back ja forward ning aadressiriba, mis ma peaksin tegema,et seda kustutada saaks ja saaks tagasi lehekülje nagu ennem, kustutasin juba ära add/remove alt aga ei aita. ??
 
Shadow25 03. november 2010, kl 22.33
Esiteks sul asukohariba mingil põhjusel peidetud/välja lülitatud. Selle tagasi saamiseks tee näiteks menüüribal tühjas kohas parem klikk ja avanenud menüüs pane asukoharibale linnuke ette.

Selleks, et saada avaleheks Google, mine menüüribalt Tööriistad -> Sätted ja kirjuta Avalehe lahtrisse aadress, mille Firefox'i käivitades avab.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
Toomas76 04. november 2010, kl 08.28
Ja see ask.com tuli sulle sinna lisanähtusena mingi proge installimisel!
Järgmine kord kui installid midagi siis jälgi täpselt igasugu linnukesi mida ta installi ajal välja pakub:) (lihtsalt soovitus)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!