Arvutiabi
Digibox ei tööta
lilleke 06. märts 2011, kl 09.23 |
Tere!
Äkki keegi oskab aidata, nimelt lõpetas eile mu digibox töötamise ära. Telekas näitab, et ei ole signaali ja digiboxi tuli vilgub. Proovisin mitmeid asju ja võimalusi ja leidsin, et see juhe mis ühendab digiboxi ja ruuterit ei funktsioneeri?? ( selle tuluke ei põle ruuteril nr 3 all, kus ta enne põlenud on) Siis leidsin kodust ühe tavalise netikaabli aga sellega ka ei tööta. Mure seisnebki selles, et kas see juhe on mingi spetsjuhe või ikkagi tavaline netikaabel? Minu pea enam ei võta :(
Äkki keegi oskab aidata, nimelt lõpetas eile mu digibox töötamise ära. Telekas näitab, et ei ole signaali ja digiboxi tuli vilgub. Proovisin mitmeid asju ja võimalusi ja leidsin, et see juhe mis ühendab digiboxi ja ruuterit ei funktsioneeri?? ( selle tuluke ei põle ruuteril nr 3 all, kus ta enne põlenud on) Siis leidsin kodust ühe tavalise netikaabli aga sellega ka ei tööta. Mure seisnebki selles, et kas see juhe on mingi spetsjuhe või ikkagi tavaline netikaabel? Minu pea enam ei võta :(
ha ha 06. märts 2011, kl 09.42 |
gh 06. märts 2011, kl 10.11 |
lilleke 06. märts 2011, kl 11.01 |
Ma tegingi nii aga mitte midagi. Ei põle ruuteril endiselt see tuli ja digiboxi tuli vilgub. Proovisin korduvalt neid erinevaid auke ka ja selle kaabliga ei põle tuli kuskil:( Ühesõnaga ma ei saagi aru kas asi on kaablis või milleski muus? Sest juhul kui see on täiesti tavaline kaabel, on imelik, et teine kaabel ka ei tööta.
-TnT- 06. märts 2011, kl 11.02 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 1,001 |
-TnT- 06. märts 2011, kl 11.07 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 1,001 |
Tõnis 06. märts 2011, kl 11.40 |
-TnT- 06. märts 2011, kl 13.32 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 1,001 |
Shadow25 06. märts 2011, kl 14.02 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 1,506 |
Kas mitte "see juhe mis ühendab digiboxi ja ruuterit" (IPTV) anna alust arvata, et tegemist Elioniga? Kui on Elion, siis on digiboksiks tõenäoliselt see: https://pood.elion.ee/productInfo/146/amino-digi...
Teemaalgataja võiks seda muidugi kinnitada.
------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
Teemaalgataja võiks seda muidugi kinnitada.
------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
lilleke 06. märts 2011, kl 16.05 |
ha ha 06. märts 2011, kl 16.38 |
gh 06. märts 2011, kl 18.09 |
suema 11. juuni 2022, kl 20.36 |
Lahendus 26. oktoober 2022, kl 19.19 |
Osta digiboksi asemel hoopis Xiaomi TV Stick 4K, pista HDMI pessa ja naudi nutiteleka võimalusi koos Telia äpiga. Hind 50€ kanti ehk siis 1.5 aasta rent uue hinna järgi. Telia äppi uuendatakse pidevalt ning ei pea muretsema, et digibox vanaks ja aeglaseks jääb. Lisaks on sellel ka muid kasulikke omadusi. Ise just nii teengi enne selle hinnatõusu jõustumist, ostan ja panen paika ning siis viin nende kullahinnaga digiboxi käraka neile tagasi, las siis istuvad nende kuhja otsas ja mõtlevad mis selle jubina päris väärtus küll olla võiks et neid enam ei taheta
Lisa postitus