Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
printer
 
qwe2 03. august 2011, kl 23.15
ostsin printeri,poest,installisin ära,töötas.Siis tekkis arvutisse mingi jama-arvutit avades üritas minna avalehe(delfi) asemel minna facebooki(kuigi minul seal kontot pole) ja mõtles u.20.min,siis loobus ja lubas mujale minna.Kuid iga hiire kliki pealt üleminek -u.5min.Proovisin kõikvõimalikke pahavara eemaldajaid-ei midagi.Arvutis on kasutsel kogu aeg olnud CCleaner,Malwarebytes,Avast Free.Viisin arvuti IT-bussi,töötas pärast seda normaaselt,kuid printerit enam omaks ei tunnista.Installeerisin maha kõik printeriga seotud programmid,siis tõmbasin uuesti sisse-väidetavalt õnnastus,kuid printida proovides väidab et USB IS NOT CONNECTID.Tõstan juhtme hiire auku,hetkeks OK,kuid printima ei hakka(USB IS NOT CONNECTID).Vahetan uute juhtmetega,ikka sama.Viin printeri teise arvuti taha(maale),töötab.Küsimus-miks printeri programmi sisse installeerides on kõik OK,kuid tööle ei hakka.(ja ma olen seda juhet igale poole toppinud) .Arvuti XP7,legaalne.Arvutist 56% free.
 
olavsu1 04. august 2011, kl 09.29
arvutil on USB draiver puudu.

rohkem aidata ei saa, te pole öelnud mis arvutiga on tegemist. see "Arvuti XP7" ei ole see info mida vaja ja pealegi on see vigane info.
 
Tõnis 04. august 2011, kl 09.46
Tundub sedaviisi, et kasutaja on installinud selle printeri next,next,next,yes,yes,yes meetodil ja sellega muidugi topiti vokk igasugust saasta täis. Ilmselt anti vahepeal mingeid teateid ja muidugi vajutati jälle yes,ok,yes jne ja seega ka sätted muudeti ära. No ja praeguseks on siis olukord nende igasuguste installimiste ja uninstallimiste tulemusel selline, et vajalikud draiverid on katki või puudu. Mis seal kõik kokku on soperdatud, ansip seda teab ... ?
Ja loomulikult on maailmas printereid ainult 1 mudel, just selline, mis on teema autoril ning ka kõik ülejäänud maailm teab ja tunneb seda loomulikult.
Teemaalgataja olgu nüüd nii tubli ja kutsugu mõni targem olukorda lahendama.
 
hmm 04. august 2011, kl 17.37
Restore point ja siis hakata kõike otsast peale. Iseasi kas seda pointi loodi enne installi. Mõni programm ise ei teegi seda. Automaatselt kustutatakse minu teada üle kuu aja vanused taastuspunktid kui muudmoodi pole seatud. Parandage kui eksin. Veel võib proovida kogu install maha lasta ja uuesti installida.
 
qwe2 04. august 2011, kl 21.02
kordan siis üle-ENNE IT-bussus käimist oli printer+arvuti koostöö igati OK.Mida seal bussis arvutiga tehti seda ma ei tea,sest üle andsin ta ühele tegelasele,tagasi sain teise käest.Küsisin et mis viga oli ,see tüüp ei teadnud(tema ei tegelenud).Lasin kohapeal tööle panna-tundus OK.Kuna kodus oli printerit vaja u.10 päeva hiljem,siis ei saanud arvutit kohe tagasi ka viia.Niisiis-miks arvuti väidab,et USB pole ühendatud,kuigi printeri installeerimine toimub kaasasoleva plaadi õpetuse järgi ja installi lõpus lülitub printer sisse ja on igati ootel.Annad käsu-prindi,ja enam pole juhet taga,kuigi 1.min. varem oli. Arvuti on Ordi Pulse aastast 2002(amd athlon 64,3200+,2.01ghz,1.50gb,nvid 7600),printer Canon MP 190.
 
Tõnis 04. august 2011, kl 22.26
Ei tahaks küll eriti kobiseda aga sinna oma vokk tassida polnud küll just eriti geniaalne mõte ... .
Kui oled kindel, et ise midagi tuxi ei keeranud siis kraba oma vokk kaenlasse ja uuesti itibussi - mis muud. Võta printer ka tõestuseks kaasa.
Meie siin ei tea ju, mida oled ise teinud ja mida itibuss tegi ...?
Edu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!