Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
slideshare - kuidas lahti saada
 
marin 19. oktoober 2011, kl 00.27
kuidas sellest asjandusest lahti saada? ma ei tea, mis kaudu või kuidas, aga slideshare saadab mulle pidevalt spämmi ja muudkui annab teada, kes minu kontot slideshare keskkonnas jälgivad. ma ei ole selle programmiga liitunud ega kuhugi reganud, kunagi vist keegi saatis mingi faili selle programmi kaudu, kust ma ta siis alla laadisin. aga ei mäleta küll, et oleks ise end kuhugi reganud. ja nüüd ei suuda mina sellest programmist lahti saada. ei meeldi mulle see, kui mu andmeid jälitatakse ja siis spämmima hakatakse. mis jama see on ja mida ma pean tegema, et sellest lahti saada. või peaks kuhugi pöörduma, et mind ahistatakse moodsa tänapäeva it-maailmas.
 
heh 19. oktoober 2011, kl 00.41
Küllap siis oled siiski endale konto loonud. Püüa keskkonda sisse logida (kasutajanimi peaks ju kuskil spämmis olema) ja siis saad kõik teated seadete alt blokeerida
 
Tônis. 19. oktoober 2011, kl 09.37
Oled järelikult reganud ju küll.
Oma kontost lahtisaamist alusta siit http://www.slideshare.net/forgot-password...

Ja kuidas kontot kustutada alusta siit
http://help.slideshare.com/home

Meie rohkem aidata ei saa.
Edu.
 
olavsu1 19. oktoober 2011, kl 13.13
paljusesse rämps kohtadesse ei peagi regama. piisab vaid sellest, et "sõber" annab sinu e-maili neile. tegelt seda meiliadret ei pea andmagi, nad võtavad selle ise "sõbra otsinguga" ja loodavad automaatselt kontod leitud aadressidega. ja rämps kirjad hakkavad minema.
 
marin 19. oktoober 2011, kl 18.10
tänan abi eest, sain ära kustutatud. teadlikult igal juhul kontot pole loonud, ilmselt keegi kas andis meiliaadressi või võttis ta selle ise kuskilt sel hetkel, kui ma sealt mingit faili (kellegi teise oma) alla laadisin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!