Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
kasutajatunnuse kustutamine
 
tiiu 21. oktoober 2011, kl 12.37
Tere,
Kas oskaksite õelda, et kuidas ma saaksin oma arvutist kustutada kogu ajalugu. Pean siin silmas hot või hotmaili log in kasutajatunnuse kustutamist. Ajalugu sain juba kustutatud, aga miskipärast ei taha ära kaduda kasutajanimi.

Suured tänud ette info eest
 
olavsu1 21. oktoober 2011, kl 13.33
seda saab teha vaid teenuse või arvuti administraator, ehk root kasutaja.

"must auk" teenustest ei saagi välja.

ainult siis saad teenuse halduri anda kohtusse kui EU võtab vastu kaualubatud "õigus olla unustatud" seaduse.
 
tiiu 21. oktoober 2011, kl 14.03
Ma vist ei osanud ennast täpselt väljendada, et mida ma kustutada tahaksin. Ühesõnaga kui ma oma arvutis hot´i või hotmaili sisenen, siis enne sisenemist on log in kastike kuhu on vaja toksida kasutajatunnus ja salasõna. Kui hakkan oma nime toksima kasutajatunnuse lahtrisse, siis piisab sellest kui vajutan oma nime esitähe ja seejärel pakub arvuti juba ise kogu nime.Seega tundub, et minu nimi on mälus ja hetkel oleks siis soov see ära kustutada, Aga kuidas seda teha?
 
Tônis. 21. oktoober 2011, kl 16.10
Mis brauseriga tegemist on? Seadetest saab ju ära keelata. Uuri seda.
 
Fucs 21. oktoober 2011, kl 18.02
Kui tahad kõikidest kasutajanimedest ja paroolidest "kusagil" lahti saada, siis

Ccleaner (tasuline muideks tundub nüüd)
http://www.piriform.com/ccleaner/download
aga siit veel vist saab
http://www.filehippo.com/download_ccleaner...

Ccleaneris siis linnukesed sisse:
http://www.upload.ee/image/1748886/ccleaner...

Võib ka brauseri tööriistade menüüs surfata ja paroole ning kasutajanimesid kustutada või nende salvestumist üldse keelata.

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
Print 21. oktoober 2011, kl 21.19
Arvuti on hirmus asi! Ärge te siin kunagi enam halvustage inimesi, kes lihtsa installimisega hätta jäävad!
Ma küll kasutan oma igapäevatöös mitut spetsprogrammi ja õpetan teisigi, arvuti on pea 10 aastat olnud mu suur sõber, aga täna pidin lambist otsad andma - kui oleks keegi, kes mu otsi vähegi tahtnuks.
Kuna mu Ccleaner oli juba paar korda küsinud, kas soovin uut versiooni laadida ja ma siiani ei võtnud vedu, siis nüüd Fucsi jutu peale avasin just selle esimese lingi, kust justkui tasuta ei peaks enam miskit saama. No sai küll. Uuendasin, nagu ikka - edasi, nõustun, edasi, edasi, lõpeta. Noh, nagu see alati kõik on käinud, kes seda juttu ikka täpselt läbi loeb. Võib-olla tõesti oli kuskil kirjas, et möödaminnes installeeritakse mu arvutisse ka Guugle Chrome ja seadistatakse see sama möödaminnes as default.
Püha püss! IE8 sobis mulle jummalast hästi, nüüd järsku on mu startmenüüs täiesti teine ikoon ja kuigi desktopil on mõlemad, avaneb IE8 ikooni alt ikkagi teine brauser! Ma pole seda elus näinud, ei oska kasutada ja pole seni ka tahtnud proovida. Kogu mu favoriitide mälu puhta kadunud! Kujutasin elavalt ette, mis liigutusi mu peatselt kojusaabuv konservatiivne teinepool tegema hakkab ja mis sõnu ta suust tulla võiks, sest töö tahab kiirelt tegemist, mitte võõra programmi uudistamist keset ööd.
Vaatasin esimese ehmatusega sisse My Computer - add/remove programs - no seal IE8-t enam polnudki näha, ainult Chrome. See jubedus ajas mu õue pikale suitsule. Nikotiin on hea asi, mõistus tuleb kah koju tagasi.
Leidsin startmenüüst all programs`i kaudu oma IE üles ja õnneks avades kurtis ta kohe alustuseks, et polegi enam "default":) Saime ühe klikiga kaubale, kõik lõpuks vanaviisi hästi, aga no pagan võtaks - kas see nii agressiivselt käibki? Installid suva uuenduse, sellega kaasneb uus brauser, mis isegi startmenüüs vahetab ikooni välja ilma miskit pärimata? Desktopile tekitas küll uue lisaks, aga ka vanal IE8-l klikkides avas ikka vaid Chrome.
Ja te siin räägite alatasa, et inimene peaks teadma, mida ta teeb ja tundma aparaati, mida ta kasutab! No pagan, kustkohast küll oleks mul pidanud selline mõte pähe tulema? Esimest korda tõmbasin Cc just siinse õpetuse järgi - edasi, edasi, ok, ok, lõpeta:)
Aga lõpp hea, kõik hea, kui aega saan, eks süvenen ka Chrome`i. Mis konkreetselt selles IE-st parem on?
 
Tônis. 21. oktoober 2011, kl 22.08
Hihhiii Print, praegu juhtus selline asi et CC installimisel EI võtnud sa linnukest välja kastist, kus küsitakse nõusolekut Chrome paigalduseks ja selle seadistamiseks vaikebrauseriks. Vot sellised lood juhtuvadki kui ei loeta.
Hästi läks ju seekord.
Muig.
Aga proovi ikka Chromega ka sõbraks saada, pole üldse paha asi.
 
Print 21. oktoober 2011, kl 22.44
Tänan muigamast! Kui sa nii ütled, et seal oli lausa kast, siis piinlik tõesti:) Aga ikkagi, krt võtaks - pange oma kast, las ma klikin linnukese, kui ma seda kraami tõesti tahan! Ja kui ei märka, siis jäägu installimata, kas poleks inimsõbralikum? Oki, oki, ei lärma rohkem.
Praegu avasin uuesti Fucsi esimese aadressi, et näha, kus pagan see kastike siis oli. Ma ei tea, kas ta tõepoolest tundis ära, et olen oma viimase tasuta versiooni kätte saanud ja rohkem pole ette nähtud? Igatahes enam ei andnud võimalust laadimise lehte avada, Home`l dollarimärgid ees, lehekülg täitsa teine kui tund tagasi. Ei saanudki tähelepanelikumat pilku heita.
Mis arvate - kaua see vana luud võiks veel tasuta pühkida? Kui tähtis oleks uue versiooni ostmine lähema paari aasta jooksul?
 
Fucs 22. oktoober 2011, kl 11.31
Vana luud pühib sama edukalt kui seni nii kaua, kui ta olemas on arvutis. Uuemad versioonid vbl (aga ainult võibolla) teevad seda vahel nö "paremini". Ei pea alati kõike uuendama, mida pakutakse. Eriti mis puudutab vabavara mis kipub tihti ükskord ikka muutuma tasuliseks. Kasuks tuleb alati enne lugeda, mida uuendus täpselt hõlmab (millised on need uuendused uuemal versioonil võrreldes eelmisega).

Ise hoian alati alles kõik vabavaraliste programmide installerid juhuks, kui ühel hetkel $$ märgid peaks ette lööma või mingid tobedad lisad on lahutamatult külge poogitud. Siis lihtsalt panen vana versiooni tagasi.

Vabavaralistest asjadest on erinevatel aegadel läinud vaja uuesti vanemaid versioone tagasi installida näiteks BS Playeril, AoA Audio extractoril, Diskdiggeril jpt.
Viimati läks 100% tasuliseks Angry Birds mäng ja vabavaralist installerit enam väga lihtsalt ei leia.

Tasuliseks on läinud aegade jooksul näiteks järgmine endine vabavara:
DVDFab
Fusionsoft DVD Player
AIMP
Auslogics Registry Defrag
G-Lock SpamCombat
Smultron
Solaris & OpenSolaris
Corel Presentations
McFile
Iobit GameBooster
IcoFX
SIW
2ce CubicEye 3D Browser
CleanDisk
CM DiskCleaner
Codecreatures Benchmark
Coffeecup FreeHTML
Diskeeper lite
JV16 Powertools/Regcleaner
Shelltoys
System Security
XP Smoker
jne

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
Fucs 22. oktoober 2011, kl 11.33
Ahjaa

Mina sain Google Chrome sunniviisiliselt viimati Adobe Flash Playeriga ja seal erinevalt CCleanerist ei saanud linnukest välja võtta, et ei soovi seda. Versiooni ei mäleta.
 
Tônis. 22. oktoober 2011, kl 11.57
Mina sikutan CCleaneri alati siit http://www.filehippo.com/download_ccleaner... ja kordagi pole dollareid vilgutanud?
Freeware, mis freeware.
 
Fucs 22. oktoober 2011, kl 12.11
jah.
Tundub, et saab jälle küll ja ka Piriformi CC koduka allalaadimislehele on tänaseks lingid tekkinud :)
(eile kell 18 ei olnud!). Vbl oli näpukas.

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
galita 22. oktoober 2011, kl 17.24
Avast üritab ka installimisel Google Chromet arvutisse sokutada--linnukese eemaldamise võimalus on olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!