Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Antiviirused, kust
 
Maie 06. oktoober 2012, kl 15.10
Kust omale antiviiruse hangite, poest paketi või laadite kusagilt alla. Vaatasin ESETi kodulk, sealt saab osta ja proovida, kuidas teie toimite, kah uuendate kusagil kodulk-l või kuidas, tänud ette, kes vastab, olen neis asjus võhik.
 
Razer 06. oktoober 2012, kl 16.13
Mina kasutan vabavaralist viirusetõrjet , eemaldab ka jõksi ära .

Otsi netist... näiteks Avast Free
 
ants 06. oktoober 2012, kl 16.14
kle vastaja jõks käi p*se.

Teema autorile ütleks, et varem olen poest ostnud. Oli nagu kindlam tunne. Nüüd elan maal ja juba selle poeni minek, kus mingit antiviirust müüdaks, läheks suht kulukaks. Seega nüüd netist ikka. Varem võtsin jah kuuajalise prooviajaga viirusetõrje. Sai ikka kuu aega tasuta ju:) seda ma siis ei teadnudki, et prooviversioonil ei pruugi kõik viirusetõrjefunktsioonid olla sisse lülitatud (mõtlen siin ikka neid vähemtähtsaid, emaili filter vms) Viimasel ajal olen jäänud enda viirusetõrje juurde ja mingeid muid ei kasuta
 
hahah 06. oktoober 2012, kl 16.39
Tasuta
http://windows.microsoft.com/et-EE/windows/products/security-essentials/download
 
galita 06. oktoober 2012, kl 18.13
Mina toimisin Windowsi kasutades nii: laadisin sellelt lingilt http://www.filehippo.com/download_avast... Avast viirustõrje arvutisse, installisin ära, peale seda registreerisin end kasutajaks ja see kõik on täiesti tasuta. Registreerimine käib nii, et avad Avasti seaded ja sisestad oma e-maili aadressi.
 
V 06. oktoober 2012, kl 19.52
Poest võite ka osta,mina kasutan kaspersky viirusekaitset, täitsa head kaitset pakub.
 
l33t h4X0r 06. oktoober 2012, kl 20.49
MS security essentials on tasuta. Tänapäeval käia rasket raha välja mingi viirutõrje eest on lollus kuubis. Kui aga arvutis megadelikaatsed andmed ja info siis juba peask riistvaralise tulemüüri poole vaatama.

Tavalisel kodukasutajal kes pole päris ohoh ehk lolle meile ei ava, igast khmkhm lehtedel ei käia ja lambikohast lambinimedega .exe'sid käima ei lase piisab tulemüürist ja vabast viirusetõrjest.

Ise ei kasuta isiklikes arvutites juba aastaid ühtegi viirusetõrjet.
 
lammas wää - offline 06. oktoober 2012, kl 22.16
see MS security essentials on päris muhe:)
katsetasin hiljuti ühel vanemal pannil 500MB/RAM XP ja töötas laitmatult
masin oli võimeline muid ülesandeid täitma:)

ametlik koht allalaadimiseks:

http://windows.microsoft.com/et-EE/windows/products/security-essentials/product-information?t1=sysreq

MS on tõlkega nati eksinud:
http://www.upload.ee/image/2727461/EN_versus_EE.jpg
 
V 17. oktoober 2012, kl 10.41
MS security essentials viirusekaitse sobib küll tavakasutajale kuid ei kaitse arvutit nii efektiivselt kui teised programmid näiteks avast.
 
galita 17. oktoober 2012, kl 14.32
Kes otsustavad Kaspersky valida, need peaksid arvestama oma arvuti vanuse ja tehnilise võimetega. Muidu võib juhtuda, et Kasperskyt ei õnnestu isegi installida, rääkimata tema kasutamisest.
 
mees 17. oktoober 2012, kl 17.34
to galita: täpselt sama, kasutan juba aastaid avasti ja väga hästi töötab. räägi palun veel sellest kasperskyst, mulle üks hea sõber, kes ka itimees, ei soovitanud kasperskyt?
 
galita 17. oktoober 2012, kl 22.00
Kasperskyt kasutasin 7 aastat tagasi ja ainult aasta, sest aastane litsents oli arvutiga kaasas. Oskan ta kohta ainult nii palju öelda, et viiruseid ta küll eriti läbi ei lasknud, kuid tegi arvuti aeglasemaks. Pärast hakkasin Avasti kasutama, kuid iga kuu kontrollisin arvutit ka Emsisoft Anti-Malmware'ga. Varemalt oli Kasperskyl ka tasuta versioon, mis ei kaitsnud arvutit reaalajas, kuid millega sai viiruseid otsida. Avasti kasutamisajal skännisin mõned korrad arvutit ka Kasperskyga, kuid Kaspersky ei leidnud arvutist midagi sellist, mida Avast avastada ei suutnud. Veel kuulus mu lemmikprogrammide hulka OSAM, mis aitas startupisse pugenud pahalasi avastada.
Nüüd olen juba vähemalt 1,5a. Linuxi kasutaja olnud ning mitte miski ei kisu enam Windowsi kasutama.
 
Tônis. 17. oktoober 2012, kl 22.24
Jahute ja jaurate ilmaasjata. Mõningate testide järgi on miskil puhul Kaspersky ees ja teised taga ja vastupidi. Teistes testides jälle vastupidi. Mina isiklikult Kasperskyt pole kunagi usaldanud ega seda kellelegi soovitanud ning, lugedes eelmise nädala selle kompanii koostööst "organitega", oli mul vist õigus.
Ärge vaevake oma pead sellise juraga.
MS Security Essentials on nagunii, siia juurde veel Avast ja kui on tuttav itimees võtta, siis kindlasti soovitan ka Comodo't.
Mitte midagi ei maksa ja puhas, kuiv tunne on.
Kogu lugu.
 
galita 17. oktoober 2012, kl 22.34
Comodo on hea, olen teda isegi kasutanud, kuid võtab omajagu ressursse. Vanadele arvutitele sobib Online Armor Free paremini-on kah päris hea tulemüür ja algaja jaoks lihtsam.
 
l33t h4x0r 20. oktoober 2012, kl 09.00
To:V

"MS security essentials viirusekaitse sobib küll tavakasutajale kuid ei kaitse arvutit nii efektiivselt kui teised programmid näiteks avast."

Efektiivselt kaitsevad igasugu selliseid tõrjed mis söövad meeletult arvutijõudlust ja absoluutselt igat programmijuppi kahtlustavad ja pidevalt küsivad üle mis on rämetüütu.
 
... 27. oktoober 2012, kl 15.41
Autorile:

Olen eelkõnelejatega nõus kes soovitavad näiteks Avastit või Microsoft Security Essentialsi.

Comodo-t soovitaksin pigem teadlikematele kasutajatele.
Nimelt Comodo küsib paljude asjade kohta kas lubada või mitte, või siis pistab tundmatud asjad automaatselt sandboxie ehk isoleeritud keskkonda. Seda saab ümber konfigureerida aga seda pigem tavakasutajatele ei soovita.

Nõus olen ka Tõnisega: Kaspersky võib olla küll tõhus, kuid ressurssinõudlikkus on veel suur ja firma seotus organitega on tõsine probleem. Pole välistatud nende seost FSB uurimisorganitega ning lisaks on olnud varasemalt teateid kuidas Kaspersky leht on haavatav jne.

Viimaks võib soovitada ka tasuta Avira AntiVir viirustõrjet.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!